کد خبر: ۶۹۴۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴
تعداد بازدید: ۱۰۲۸
پلو سبزیجات هندی
طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب سایت ایران کوک: طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.
 
مواد لازم:

  •     سیب زمینی خرد شده 2 عدد بزرگ
  •     گل کلم خرد شده 2 فنجان
  •     هویج خرد شده 2 عدد متوسط
  •     لوبیا سبز خرد شده 12-14 عدد
  •     نخود فرنگی 1/2 فنجان
  •     روغن زیتون یا روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     گوجه خرد شده 3 عدد متوسط
  •     سیر له شده 5 حبه
  •     زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  •     برگ نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     برگ گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  •     فلفل سبز 3 عدد
  •     پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  •     پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  •     زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  •     برنج 300 گرم
  •     آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان دلخواه
  •     برگ بو 1 عدد
  •     هل سبز 4 عدد
  •     چوب دارچین 2 عدد کوچک
  •     میخک 4 عدد
 
 پلو سبزیجات هندی
 
طرز تهیه:
 
برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.(می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).
 
پلو سبزیجات هندی 

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.
 
پلو سبزیجات هندی

پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.
 
پلو سبزیجات هندی

گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
 
پلو سبزیجات هندی

سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.
 
پلو سبزیجات هندی

برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.
 
پلو سبزیجات هندی

برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.
 
پلو سبزیجات هندی

پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

نکته:
 
برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی استفاده کنید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذاهای اصیل هندی است ، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید اما اگر ذایقه تان ادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: