کد خبر: ۶۹۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
تعداد بازدید: ۲۰۸
انصاری به چینی ها پاسخ منفی داد؛
پس از مخالفت مسئولان باشگاه پرسپولیس مدافع خوش اخلاق سرخپوشان به پیشنهاد تیم چینی پاسخ منفی داد.
ملی پوش پرسپولیس تکلیف پیشنهاد خارجی اش را مشخص کردبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،درخشش محمد انصاری در پرسپولیس و مهارت این بازیکن در بازی در دو پست دفاع میانی و سمت چپ توجه باشگاه چینی را به خود جلب کرده است.

 

هر چند گفته می شود چینی ها پیشنهاد خوبی به محمد انصاری داده اند اما این موضوع با مخالفت برانکو ایوانکوویچ و به تبع آن مسئولان باشگاه مواجه شده است.

 

مرد کروات خوب می داند پیدا کردن مدافعی با خصوصیات انصاری آن هم در نیم فصل کار بس دشواری است و بنابراین به باشگاه گفته به انصاری نیاز مبرم دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: