مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نسبت به ارائه گوشت الاغ به گردشگران جاده هراز توضیحاتی را ارائه کرد.
به
گزارش
خبرداغ به نقل از تسنیم، ولی تیموری درباره ارائه گوشت نامتعارف (الاغ) و نیز مواد
غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بینراهی کشور از جمله جاده
هراز اظهار داشت: 50 تا 60 درصد واحدهای پذیرایی جاده هراز مجور ندارند،
بنابراین رقابتهای ناسالم نیز بین آنها مطرح است و اخباری از این دست را
برای تخریب همدیگر استفاده میکنند.
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات
گردشگری ادامه داد: البته یک تعدادی از واحدهای پذیرایی در این جاده مجوز
دارند ولی 70 درصد غیرمجوز فعالیت میکنند، یعنی برخیها در این محور یک
دکهای زدهاند و کار میکنند و این وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل
جادهای است که طبق ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍیمنی ﺭاهﻫﺎ با این واحدها برخورد کند.
تیموری
تصریح کرد: در حوزه گردشگری نیز آن واحدهای پذیرایی که پروانه سازمان
میراث فرهنگی دارند بهطور مرتب تحت نظارت اکیپهایمان در مسیرها هستند و
نظارت میشوند و حتی بهمحض مطلع شدن از برخی اخبار درباره ارائه گوشت
نامتعارف در فضای مجازی؛ دو گروه و تشکلهای بینراهی بهطور ویژه از
واحدهای پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی بازدید به عمل آوردند که مشکلی گزارش
نشد.
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه با ابراز "به
ما اعلام شده است که دیگر مجوز جدید واحدهای پذیرایی ندهیم"، عنوان کرد:
البته یک استثناء وجود دارد و آن واحدهای پذیرایی بینراهی که از قبل بدون
مجوز فعالیت میکردند میتوانند در صورت رعایت شرایط قانونی بیایند و مجوز
بگیرند.
تیموری در خاتمه با تأکید مجدد نسبت به تفاوت فعالیت
واحدهای پذیرایی دارای مجوز و غیرمجاز خاطرنشان کرد: فعالیت واحدهای
پذیرایی بینراهی با توجه به شرایط هوایی در فصول مختلف بسیار سخت است و
حتی برخی از آنها در هوای سرد به افراد گرفتار کمک نیز میکنند.