کد خبر: ۶۹۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵
تعداد بازدید: ۳۵۹
حامد عطایی، خبرنگاری که با شکایت نادر قاضی‌پور به چهار ماه حبس محکوم شده، درباره این حکم گفت: ماجرا مربوط به یک پیام تلگرامی می‌شود که در ایام انتخابات منتشر و موضوع آن مربوط به گمانه‌زنی‌ها برای ردصلاحیت و تأیید کاندیداهای انتخاباتی می‌شد.
به گزارش خبرداغ به نقل از شرق : در این گزارش اشاره‌ای به موضوع ردصلاحیت‌های آقای قاضی‌پور شده بود، بر این مبنا که از چهار دور گذشته، سه دور ردصلاحیت شده و یک دور توانسته بود تأیید صلاحیت بگیرد که به دلیل انتشار این موضوع شکایتی علیه من از سوی آقای قاضی‌پور مطرح و این حکم در دادگاه تجدید نظر تأیید شد. 

این خبرنگار درباره ارتباط این شکایت با بحث انتشار فایل تصویری پربحث قاضی‌پور در ایام تبلیغات انتخاباتی گفت: واقعیت آن است که می‌تواند انگیزه واقعی آقای قاضی‌پور از طرح شکایت همین مسئله باشد؛ اما انتشار این فیلم هیچ ارتباطی با من ندارد. البته آقای قاضی‌پور آن را به من نسبت می‌دهد؛ ولی در‌هر‌صورت شکایت و پرونده‌ای که اکنون مطرح است، موضوع فیلم نیست. اتهامی که علیه من مطرح شده، نشر اکاذیب است که بر‌همین‌اساس محکوم به حبس شده‌ام و دلیل آن انتشار اسامی برخی ردصلاحیت‌شدگان در یک کانال تلگرامی است. همان‌طور که وکلای من و خودم نیز بارها اعلام کردیم، این یک مطلب از نوع گمانه‌زنی‌هایی بوده که معمولا بین اهالی رسانه انجام می‌شود و هیچ قصد مجرمانه‌ای هم در آن دخیل نبود؛ اما نکته درخور‌توجه این است که مطلب مزبور قبل از اعلام صلاحیت‌ها در کانال تگرامی منتشر شده بود و بعد از اعلام تأیید صلاحیت آقای قاضی‌پور، این خبر دوباره در همان کانال تلگرامی بازنشر و این موضوع در سطح وسیعی پخش شد. در واقع خبر اول گمانه‌زنی‌های مرسوم رسانه‌ای بود و خبر دوم به صورت قطعی از تأیید صلاحیت آقای قاضی‌پور حکایت داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: