کد خبر: ۶۹۰۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۸
تعداد بازدید: ۶۷۷
متخصص طب سنتی گفت: مصرف آب از نیم ساعت قبل از غذا تا یک ساعت و نیم بعد از آن و همچنین مابین مصرف غذا ممنوع است و معده را به شدت ضعیف می‌کند.
دستور غلط برای مصرف آب/ زمان هایی که مصرف آب خطرناک می شود!به گزارش خبرداغ به نقل از فارس، مهدی برهانی متخصص طب سنتی  گفت: افراط کردن در هر خوراکی یا تغذیه‌ای ممنوع است. آب هم با وجود تمام فواید از این قاعده مستثنی نیست؛ آب دارای مزاج سرد و تر است و در صورتی که زیاده از حد نوشیده شود،باعث تغییر مزاج معده از گرمی به سردی می‌شود. 

 

وی در خصوص این توصیه که گفته می‌شود افراد حتماً روزی 8 لیوان آب مصرف کنند،گفت: چنین دستوری غلط است زیرا  بدن انسان به طور معمول مقدار ماده مصرفی و مورد نیاز خود را تنظیم می‌کند. مثلاً کسی که از ابتدا معده سرد و تری دارد، میل زیادی به نوشیدن آب ندارد و در مقابل آن، افراد با معده گرم بیشتر تمایل دارند آب بنوشند. 

 

برهانی ادامه داد: نوشیدن اجباری آب و تکرار روزانه این کار، باعث جذب آب در دیواره معده و تغییر مزاج آن از گرمی به سرد و تری می‌شود و معده سرد و تر هم باعث ایجاد بلغم و بالا رفتن چربی خون و کبد چرب خواهد شد.

 

این متخصص طب سنتی گفت: نوشیدن روزی 8 لیوان آب در طب سنتی هیچ جایگاهی ندارد و در طب رایج نیز توسط متخصصین تغذیه و گوارش تایید شده نیست اما متخصصین کلیه و مجاری ادرار، فقط به افرادی که دارای سنگ کلیه یا زمینه ابتلا به سنگ کلیه هستند این دستور را تجویز می‌کنند.

 

برهانی گفت: اگر فردی در طول روز اصلاً میلی به خوردن آب پیدا نکند، هیچ ایرادی ندارد زیرا بدن وی این آب را طلب نکرده است، اما مثلاً فردی که ورزش می‌کند، براساس کالری از دست داده و تعریق بالا، متعاقباً بدنش آب زیادی طلب می‌کند. 

 

این متخصص طب سنتی، مصرف آب از نیم ساعت قبل از غذا تا یک ساعت و نیم بعد از غذا و همچنین مابین مصرف غذا را ممنوع دانست و افزود: مصرف آب در صبح زود تأیید شده نیست، اما اگر فردی بعد از بیدار شدن از خواب احساس تشنگی زیادی کرد، به مقدار کم آب بنوشد، زیرا صبح زود معده خالی است و باعث سرد شدن معده و پایین آمدن قدرت هضم آن می‌شود. 

 

برهانی همچنین این تصور را که عده‌ای می‌گویند نوشیدن آب قبل از غذا و صبح ناشنا باعث کاهش وزن می‌شود را غلط دانست و گفت: در این مواقع، آب، معده را پر می‌کند و ممکن است در کوتاه‌مدت اشتها را کم کند، اما در درازمدت باعث سردی معده و زیاد شدن اشتها می‌شود. 

 

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: در این طب گفته می‌شود هر لقمه غذا باید بالای 30 بار جویده شود، خوب جویده شدن غذا باعث می‌شود ماده خوراکی با بزاق کاملاً مخلوط شده و فرد احساس تشنگی نکند اما کسانی که بعد از خوردن غذا، شرینی‌ها یا امثالهم تمایل زیادی به نوشیدن آب پیدا می‌کنند، علت این است که غذا را خوب نجویده‌اند. همین آب خوردن همراه غذا باعث ضعف در هضم معده می‌شود. 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: