به نقل از وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری:
این چیز کیک در چندین مرحله آماده می شود و توصیه می کنیم اگر فرصت و
حوصله کافی برای پخت شیرینی دارید، به تهیه این دسر اقدام کنید.
مواد لازم:
برای خمیر:- ۲ پیمانه خرده بیسکوئیت
- یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
- یک سوم پیمانه کره آب شده
مواد میانی:- ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
- یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
- یک چهارم پیمانه شکر سفید
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ عدد سیب سبز خرد شده
برای تاپینگ:- یک چهارم پیمانه جو پرک
- یک چهارم پیمانه آرد
- یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
- سس کارامل
طرز تهیه:
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. در یک کاسه کوچک، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.
3.
در یک کاسه بزرگ، همه مواد میانی به جز سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس
آنها را روی پایه کیک درون قالب بریزید و روی آنها نیز برش های سیب را
بچینید.
4. در یک کاسه بزرگ تر، همه مواد
تاپینگ به غیر از وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را نیز به عنوان
لایه سوم روی مواد میانی بریزید. سطح مواد را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه
درون فر قرار دهید.
5. در آخر سس کارامل را روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.