به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت سوران: برنج با بادام هندی؟! تا به حال امتحان
کرده اید؟ کره ای های عجیب و غریب نوعی کیک برنجی مخصوص به خود دارند که به
برنج، بادام هندی اضافه می کنند. طرز تهیه آن اصلا سخت نیست. آن را
برایتان آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- برنج (ترجیحا هندی) 4 فنجان
- بادام هندی 25 گرم
- نارگیل (مکعبی خرد شده) به میزان لازم
- پودر هل سبز به میزان لازم
- آب 4 فنجان
- شیره قند 4 فنجان
دستور دوم:
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- شیر نصف فنجان
- برنج (پخته شده) 3 فنجان
- تخم مرغ (زده شده) 2 عدد
- نمک 1 قاشق غذاخوری
دستور اول:
برنج
را از شب پیش خیس کنیدصبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنیدسپس آن را
آسیا کنیدظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد
از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند
اضافه کنید.
وقتی
شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنیدسپس آن را مخلوط
کنید و خواهید دید که کمی نرم می شودسپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا
غذا سرد شودبعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش
کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزیدروی آن روغن بریزید و به
مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
دستور دوم:
تخم
مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ، سپس آرد و شیر
را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید
، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ، آن را پرس کنید تا به
اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه
ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .