به گزارش
خبرداغ ، داریوش قنبری فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با خبرنگار «آفتابنیوز» در مورد تغییرات صورتگرفته در دولت روحانی اهلکوتاه آمدن نیست/ انگیزه دولت از تغییر و ترمیم کابینه چه بود؟گفت: تغییر وزرا به این معنی نیست که وزرای مستعفی، ضعیف بودند؛ این وزرا هم وزرای توانمندی بودند اما به هر حال نیاز به هماهنگی بیشتری با شعارها و اهداف دولت بود و فکر میکنم احساس میشد که در برخی وزارتخانهها همراهی و هماهنگی بیشتر و بهتری با شعارها و اهداف دولت وجود داشته باشد.
به گزارش آفتابنیوز؛ وی ادامه داد: بحث ترمیم کابینه شاید از سال دوم ریاستجمهوری آقای روحانی مطرح شد و این انتظار وجود داشت که ایشان مبادرت به تغییر کابینه کنند اما بحث مجلس نهم بود و بیم اینکه آنها به وزرای موردنظر آقای روحانی رای ندهند. آقای روحانی سعی کرد این تصمیم را در زمان مجلسی بگیرد که همراهی بیشتری با دولت داشته باشد. لذا الان که مجلس دهم شکل گرفته و همراهی بیشتری با دولت وجود دارد -این تغییر و تحولات و ترمیم کابینه که از انتظارات حامیان آقای روحانی و جامعه بود- انجام شد گرچه انتظار بود زودتر این اتفاق رخ بدهد اما نگرانی از عدم همراهی مجلس نهم منجر به تاخیر شد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در مورد گزینههای مطرحشده برای جایگزینی وزرای مستعفی هم به خبرنگار «آفتابنیوز» گفت: گزینههایی که معرفی شدند قبلا هم موردنظر آقای روحانی بودند و قطعا و یقینا آقای روحانی نظرش بر این است که اینها همراهی بیشتری با دولت انجام خواهند داد.
قنبری افزود: افرادی که معرفی شدند، افراد توانمندی هستند و سوابق خوبی داشتند. در مجموع به نظر من در جهت پیشبرد اهداف دولت عمل خواهند کرد. به خصوص در وزارت آموزش پرورش، قشر فرهنگی انتظار زیادی از دولت دارد و نیاز به تحرک بیشتری است که فکر میکنم این انتظارات با وزرا جدید برآورده میشود.
این فعال سیاسی در ادامه به دلایل این تغییرات اشاره کرد و گفت: قطعا این تغییرات برای انتخابات نبوده است. نمیشود گفت که چون انتخابات در پیش است دولت تمام مسایل را به این دلیل که انتخابات در پیش است مورد بیتوجهی قرار میدهد. به هر حال دولت تا آخرین روزی که است مسئولیت دارد و بایستی به وظایف و شعارهایی که داده عمل کند.
قنبری افزود: آقای روحانی تا الان نشان داده اهل کوتاه آمدن بر سر شعارهایی که وعده داده نیست و تا آخرین لحظهای که در پاستور باشد تلاش میکند به آن شعارها عمل کند. به نظر من بخش قابلتوجهی از انگیزههای ایشان برای تغییر وزرا حاصل همان جمعبندی و تعهدی است که به شعارها دارد. بهطور مثال حتما به یاد دارید یکی از بحثهایی که در مورد کنسرتها مطرح شد این بود که وزارت ارشاد برخی شهرها را استثناء کرده بود که خود آقای روحانی وارد شد و قبول نکردند برخی شهرهها استثناء شوند و اینگونه از حقوق مردم دفاع کردند.
وی با تاکید بر اینکه روحانی برای تحقق شعارهایش اهل معامله نیست و این تغییرات در راستای همان شعارها است، گفت: من فکر میکنم این تغییرات -با توجه به مدتی که تا پایان عمر این دوره دولت باقی است- در همین حد کفایت میکند و به نوعی هشداری به وزرایی است که همراهی کمتری داشتند تا جنب و جوش خود را بیشتر کنند؛ مگر اینکه ضرورت خیلی خاصی باشد.
سهیلا جلودار زاده نماینده مردم تهران در مجلس نیز در گفتوگو با خبرنگار «آفتابنیوز» با اشاره به تغییرات در سه وزارتخانه دولت یازدهم گفت: البته این تغییرات پیش از این قرار بود از سوی دولت انجام شود و به نظر من برای پیشبرد برنامههای دولت اقدامی ضروری بود هر چند هنوز اسامی وزرا پیشنهادی در صحن مجلس اعلام نشده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دولت نیاز به تغییر دارد، ادامه داد: در هر صورت مردم تمایل دارند تا تحولات و فعالیتهای دولت را به صورت کامل به دست بیاورند و به نظرم باید در بخش اطلاعرسانی تغییراتی صورت بگیرد.