کد خبر: ۶۸۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۳۴۷
کوچکی نژاد گفت : باتوجه به امکانات گردشگرجزیره کیش باید شرایط را برای توسعه گردشگری خارجی در این منطقه فراهم کرد.

کیش پایلوت توسعه گردشگری خارجیبه گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، جبار کوچکی درسفر به جزیره کیش ، در خصوص افزایش گردشگران خارجی به جزیره کیش گفت: در جلسه ای بادکتر ترکان دبیر شورایعالی مناطق آزاد از جزیره کیش به عنوان نمونه و پایلوت برای جذب گردشگر خارجی یاد شد.

وی اظهار داشت: با توجه به امکانات گردشگری باید با تعدیل کردن برخی از ضوابط، شرایط جذب گردشگر خارجی به جزیره کیش راتسهیل کرد و به فرایند کار سرعت بخشید.

کوچکی نژاد در ادامه پشنهاد کرد جلسه ای با معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد با هدف توسعه گردشگری وایجاد امکانات وتسهیلات مبتنی بر بررسی تذکرات احتمالی به دولت و وزرا ونوع قانون گذاری برگزار شود.

همچنین نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ایران ضمن اشاره به اقدامات خوب و مثبت در بخش زیر ساخت ها گفت: طی بازدیدی که از بخش های مختلف کیش به عمل آمد ، زیر ساخت هایی از جمله تصفیه خانه فاضلاب که یکی از دغدغه های مهم بیشتر شهر ها است، در جزیره کیش احداث شده است . همچنین با توجه به شرایط آب و هوایی، جزیره کیش از فضای سبز بسیار خوبی برخوردار است.

وی در خصوص عملکرد دانشگاه های مستقر در جزیره کیش عنوان کرد: با توجه به اهداف برنامه پنجم مبنی بر جذب دانشجوی خارجی و داخلی و همچنین زبان آموزی، باید مشکلات موجود برای رسیدن به این هدف مورد بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه قشر متوسط و مستضعف جامعه که از درآمد پایینی برخوردارند علاقمندند که به جزیره کیش سفر کنند،گفت: با توجه به اینکه مسئولان جزیره کیش برای ایام پر تردد سال مانند ایام نوروز تمهیداتی برای ایجاد سفر های ارزان قیمت برای قشر مستضعف تدارک دیده اند، نهاد ها و ارگان های مختلف نیز همچون سایر شهر ها با ایجاد یارانه گردشگری کمک به فراهم ساختن امکانات سفر برای کارمندان کم درآمد را مهیا سازند.

وی یادآور شد: باید با تمهیدات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ضوابطی در جهت ایجاد عدالت گردشگری طراحی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: