کد خبر: ۶۸۶۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
تعداد بازدید: ۶۴۸
مجمع بین المللی انرژی اعلام کرد که میزان تقاضا و تولید نفت ممکن است بعد از توافق اوپک به تعادل در بازار برسد.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، مجمع بین المللی انرژی پیش بینی کرد: احتمالا مازاد عرضه نفت در بازار تا اوایل سال آینده میلادی به روندی عادی خود بازگردد و به تعادل نسبی برسد. اگر اوپک به هدف اصلی خود پایبند باشد، تعادل در بازار زودتر رخ خواهد داد. 

پس از ۸ سال، اوپکی ها تصمیم گرفتند برای تاثیر مثبت بر بازار و تعادل قیمت نفت که از سال ۲۰۱۴ افت شدیدی داشت، تولید خود را کاهش دهند، اما مشکلی که از این پس در بازار به وجود می آید، این است که آمریکا با توجه به اینکه قیمت نفت بالا می رود، دوباره تولید خود را افزایش می دهد. 

بعداز بحث توافق اوپک، قیمت نفت برنت به بیشترین قیمت خود در یک سال اخیر رسید و امکان دارد آمریکا از این موضوع سوءاستفاده کند و میزان تولید نفت و تعداد دکل های خود را افزایش دهد. 

مجمع بین المللی انرژی می گوید که تازه شروع کار است و باید این توافق را اعضای اوپک و روسیه جدی بگیرند. روسیه در روز گذشته اعلام کرده تولید خود را متوقف می کند.

اگر همچنان قیمت نفت بالا رود، اوپک با افزایش تولید نفت آمریکای شمالی در بازار مواجه خواهد شد. این مجمع پیش بینی می کند که تولید نفت در بازار در سال آینده همچنان مانند امسال ۱.۲ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کند.


منبع: بلومبرگ


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: