کد خبر: ۶۸۳۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
تعداد بازدید: ۸۷۳
شهرداری تهران اعلام کرد با توجه به آغاز سال تحصیلی و افزایش 30 درصدی حمل‌ونقل در معابر پایتخت، برخی از معابر شلوغ و پرتردد را ایمن‌سازی می‌کند.
ایمن‌سازی معابر پرترافیک غرب تهران / افزایش ۳۰درصدی حمل‌ونقل در پایتختبه گزارش خبرداغ به نقل از گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بارها مخاطبان سرویس مشکلات مردم تذکر داده اند ایمنی تعدادی از معابر پرتردد در تهران پایین است و باعث اضطراب در شهروندان به دلیل احتمال بروز تصادف می شود. در این رابطه تعدادی از کامنتهایی که درباره وضعیت ترافیکی منطقه 10 واقع در غرب تهران بود، پیگیری و اخبار مرتبط با نیازهای ترافیکی این منطقه منتشر شد.

شهرداری منطقه 10 تهران هم اعلام کرد خیابان امام خمینی (ره) حد فاصل پل شهید نواب صفوی تا خیابان رودکی ایمن سازی شد. حوزه حمل و نقل و ترافیک منطقه 10 اقدام به ایمن سازی مسیر خیابان امام خمینی (ره) حد فاصل بزرگراه شهید نواب صفوی تا خیابان رودکی کرده است.

رضا زلفی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: ترافیک خیابان امام خمینی (ره) به عنوان یکی از معابر شریانی درجه یک منطقه به لحاظ قرارگیری مدارس، مهدهای کودک و سایر مراکز آموزشی در اطراف آن با شروع مدارس حداقل 30 درصد افزایش می یابد.

او با بیان این که برای کاهش و رفع مشکل ترافیک این معبر تمهیدات ویژه ای اندیشیده شده است گفت: برای جلوگیری از آمد و شد عرضی در این معبر و کاهش سرعت خودروها اقداماتی از قبیل: نصب 300 متر نرده، علائم افقی نوشتاری، ترمیم سرعتکاه، نصب علائم عمودی هشداری اجرا شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه اظهار امیدواری کرد با رعایت قوانین از سوی شهروندان محترم منطقه 10 در هفته اول مهر و همچنین عدم استفاده از خودروهای شخصی برای انتقال فرزندان به مدارس و استفاده از حمل و نقل عمومی بتوانیم گام موثری در روانی ترافیک معابر منطقه برداریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: