به گزارش خبرداغ ؛آیتالله حسین موسوی تبریزی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در مورد آخرین وضعیت شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان عنوان کرد: هنوز تکلیف خاصی برای شورایعالی مشخص نشده است. آنچه معلوم است این است که دوستان اصلاحطلب مصمم هستند و اراده جدی دارند که به صورت تمامقد در رابطه با انتخابات شوراها و ریاست جمهوری حضور فعال داشته باشند.
بحث در مورد ترکیب جدید شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
او با بیان اینکه هنوز جلسه برنامهریزی شورای عالی سیاستگذاری برای کارهای انتخاباتی آغاز نشده، گفت: البته در مورد اینکه ترکیب جدید شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان به چه شکل باشد، مباحثی مطرح شده است.
احتمال حضور افراد جدید در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
دادستان کل انقلاب در سالهای ابتدایی انقلاب تاکید کرد: مسلما تمام احزاب اصلاحطلب که در جبهه اصلاحات هستند و آنها که تازه مجوز دریافت کردند و دوستان اصلاحطلبی که در فراکسیون امید در مجلس هستند در این جلسات شرکت خواهند داشت. در این میان پیشنهادهایی هم برای حضور برخی اشخاص اصلاحطلب در این جلسات داده شده که در این مورد هنوز تصمیمگیری نشده است. اما قطعا ترکیب جدید شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان از میان این افراد انتخاب خواهد شد.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ به اینکه آیا در مورد حمایت از روحانی همه اصلاحطلبان به اجماع رسیدهاند، عنوان کرد: الان غیر از آقای روحانی گزینه دیگری برای حمایت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ نداریم. اما هنوز در این مورد هم در میان اصلاحطلبان بحثی نشده است و فعلا وارد مصادیق انتخاباتی نشدیم.
عدهای به دنبال تفرقه میان اصلاح طلبان هستند
آیتالله حسین موسوی تبریزی با تاکید بر ضرورت ائتلاف نیروهای اصلاحطلب و معتدل در انتخابات آینده خاطرنشان کرد: معتقدم تا حد امکان باید برای انتخابات سال آینده ائتلاف میان نیروهای اصلاحطلب و معتدل صورت گیرد. در این میان یک عده تلاش میکنند با ایجاد تفرقه بین نیروهای اصلاحطلب به حواشی دامن بزنند اصلاحطلبان باید مراقب این رفتارها باشند.
احتمال تداوم ریاست عارف بر شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان
او در خصوص تغییر ترکیب شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: در مورد ترکیب شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان تنها در صورتیکه خود آقای عارف قبول نکند، ریاست شورا تغییر خواهد کرد. چون قطعا بیشتر دوستان پیشنهاد خواهند داد که عارف همچنان رئیس شورای عالی سیاستگذاری باشد. به نظر من هم آقای عارف بهترین گزینه است.
دیدار با آیتالله هاشمی، خاتمی و روحانی
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ به این سوال که آیا در ادامه در مورد مسائل انتخاباتی دیدارهایی را با خاتمی، آیتالله هاشمی و حسن روحانی خواهید داشت، یادآور شد: قطعا برای مشاوره و جمعبندیها جلسه و دیدارهایی با آقای خاتمی، هاشمی و روحانی خواهیم داشت.
برای حل مسئله حصر بین مسئولان اجماع صورت گیرد
دادستان کل انقلاب (کشور) در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب در پاسخ به این سوال که فکر میکنید روحانی در دوره دوم ریاست جمهوری خود بتواند وعده رفع حصر را عملی کند، عنوان کرد: معتقدم روحانی و هر فردی که قولی را می دهد اگر احساس تعهد داشته باشد، دلش میخواهد به این وعده عمل کند. لااقل به خاطر خودش که بین مردم به عنوان فردی متعهد شناخته شود، تمایل دارد وعدههای خود را محقق کند. ولی در واقع این مطالبات باید در چارچوب قوانین عادی و اساسی ما انجام گیرد.
او افزود: ما نهادی به نام شورای عالی امنیت ملی داریم که اختیارات آن دست روحانی نیست. مجلس هم اختیاراتی دارد که خارج از حوزه اختیارات رئیسجمهور است. شورای نگهبان و ردصلاحیتها هم با روحانی نیست. ممکن است بگویند چرا روحانی جلوی رد صلاحیتها را نگرفت؛ خب اختیار این کار را هم ندارد. این توقع نابجایی است.
آیتالله حسین موسوی تبریزی تاکید کرد: البته قطعا روحانی هم میخواهد که مساله حصر حل شود و بهگونهای هم حل شود که به نفع نظام باشد. معتقدم حل موضوع حصر به نفع کشور است. قطعا آقای موسوی و کروبی هم دلسوز نظام هستند و هر کجا احساس کنند مخالفان در پی سوءاستفاده هستند، جلوی بروز مشکلات بعدی را میگیرند.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
گفت: طبق قانون اساسی کشورمان این افراد هم حق فعالیت دارند و میتوانند
ایدههای خود را در کشور مطرح کنند. اگر اجماعی بین مسئولان کشور برای حل
مساله حصر صورت گیرد، به نفع نظام و کشور و همه مردم ما خواهد بود و آرامش
نسبی در کشور ایجاد خواهد شد.