کد خبر: ۶۸۰۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
تعداد بازدید: ۴۴۹
یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: برای داشتن فرزندانی سالم باید در هفته های اولیه و پایانی بارداری از خوردن غذاهایی که خطر نقایص جنینی را در پی دارند جلوگیری کرد.
با پرهیز از این غذاها جنین را بیمه کنیدفائزه سادات بحری کارشناس گیاهان دارویی  گفت: زنان در ماه های اول و آخر بارداری که زمان مهمی محسوب می‌شود، باید توجه خاصی به اثرات منفی بعضی از غذاها بر روی جنین داشته باشند.

این کارشناس گیاهان دارویی خوردن نان برشته و آش شورباهای ساده و نه چندان تند را به زنان باردار توصیه کرد و گفت: اسید فولیک، مرکبات، سبزیجات دارای برگ های سبز تیره و حبوبات از منابع عمده مصرفی مورد نیاز زنان باردار است.

وی تصریح کرد: مصرف غذاهای دارای طعم بسيار تلخ، تيز، تند و همچنین استشمام بوهای تند و قوی، نوشيدن آب بسيار سرد يا داغ به صورت مكرر، خوردن غذاها با طبيعت بسيار گرم و یا سرد ممنوع است.

بحری مصرف گوشت هایی که بطور کامل پخته نشده اند را برای زنان باردار نامناسب خواند و افزود: برخی غذاهای دریایی و ماهی هایی که میزان فلزات سنگین آن مانند سرب و جیوه بالا است بر روی جنین تاثیر منفی می‌گذارد.

این کارشناس گیاهان دارویی عنوان کرد: خوردن غذاهای چرب و نفاخ مانند نخود، لوبیا، کلم، کرفس و همچنین سرکه و سیاه‌دانه ممکن است باعث سقط جنین شود.

وی افزود: مصرف اکثر گیاهان دارویی به علت خاصیت بازدارندگی در دوران بارداری ممنوع است و نباید به صورت سر خود از این داروها استفاده شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: