کد خبر: ۶۷۸۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳
تعداد بازدید: ۵۸۹
عقرب گزیدگی به دلیل گرما و شرجی هوا در مناطق جنوبی کشور بیشتر از دیگر مناطق روی می‌دهد که در صورت جدی نگرفتن آن حتی می‌تواند منجر به مرگ شود و به همین دلیل کارشناسان بر اقدام درمانی درست و سریع دراین‌باره تأکید دارند؛ با گرم شدن هوا در فصل‌های بهار و تابستان فعالیت عقرب‌ها افزایش می‌یابد.
به گزارش خبرداغ و به نقل از ایسنا، حدود 200 گونه متفاوت عقرب که در سراسر دنیا پراکنده است، تنها 20 گونه آن‌ها سمی هستند؛ در بین آن‌ها گونه (Mesobuthus Tamulus) که نوعی عقرب قرمز هندی است، کشنده‌ترین گونه است که میزان کشندگی آن در ایالت‌های هند بین 40 تا 30 درصد گزارش‌شده است.

کارشناس ارشد حشره‌شناسی پزشکی گفت: کژدم‌ها در کشور ما هرساله تعداد زیادی از افراد را در مناطق مختلف کشور و از جمله استان‌های گرمسیر مثل استان هرمزگان مصدوم می‌کنند.

مهران شاهی با بیان این‌که استان هرمزگان معمولاً در صدر فهرست عقرب گزیدگی در کشور قرار دارد و هرساله بیش از 10 مورد مرگ ناشی از عقرب گزیدگی گزارش می‌شود، افزود: در مجموع 818 نمونه کژدم از 6 شهرستان بندرعباس، پارسیان، میناب، حاجی‌آباد، خمیر و بستک صید شد که از این تعداد 440 نمونه یعنی 53.8 درصد ماده و 378 نمونه یعنی 46.2‌ درصد نر بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: