کد خبر: ۶۷۴۱۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷
تعداد بازدید: ۸۶۹
شکارچیان اسپانیایی فیلم شکار خود را در فضای مجازی منتشر کردند.
به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،شکارچیان اسپانیایی که هر ساله به واسطه یکی از شرکت های گردشگری به منظور رکورد زدن با دندان نیش گراز در استان های مازندران و گیلان پروانه شکار دریافت می کنند، فیلم شکار خود را در فضای مجازی منتشر کردند.

 

شکارچیان اسپانیایی که هر ساله به واسطه یکی از شرکت های گردشگری به منظور رکورد زدن با دندان نیش گراز در استان های مازندران و گیلان پروانه شکار دریافت می کنند، فیلم خاطرات شکار گراز در ایران را با موسیقی سنتی ایرانی درآمیخته و در فضای مجازی به نمایش گذاشته‌اند.

 

این در حالی است که صدور پروانه شکار گراز، که مسئولان محیط زیست، آن را راه حل کنترل جمعیت گراز عنوان کرده‌اند فارغ از اینکه با توجه به فقدان آماری موثق از جمعیت گراز، می‌تواند به کمبود طعمه برای گوشتخوارانی چون پلنگ، گرگ، شغال، روباه و پرندگان شکاری منجر شده و به تعارضات انسان و حیات وحش دامن زند زمانی تلخ‌تر جلوه می‌کند که نه میرشکاران و بومیان منطقه به منظور دفع آفت و نه حتی اقلیت‌های مذهبی به منظور تأمین خوراک، بلکه شکارچیان صرفا به منظور تفریح و لذتی که برخی پزشکان معتقدند ریشه در مشکلات روانی دارد، عرصه‌های طبیعی کشور را که زیستگاه انواع گونه‌هاست به رگبار گلوله بسته و با بکارگیری سگ‌های شکار و سلب آسایش از حیات وحش، تغییراتی مخرب در اکوسیستم منطقه به جا می‌گذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: