به گزارش
خبرداغ به نقل از خبرگزاری ایسنا: سرهنگ سیدموسی حسینی گفت: یک خانم جوان شیرازی با ارائه مرجوعهای قضایی به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد که اکانت تلگرام وی هک شده و در اختیار شخص دیگری قرار گرفته است و با توجه به دسترسی فردی ناشناس به اطلاعات موجود در اکانت شامل کانتکتها، تصاویر و پیامها و ... اقدام به اخاذی از وی میکند.
وی افزود: در همین راستا طی مدت 48 ساعت 16 فقره پرونده دیگر با موضوع مشابه به این یگان واصل که با توجه به اهمیت موضوع، پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: پس از بررسی مشخص شد در تمام پروندههای مفتوحه شخصی با تلفن همراه با شکات که اکثرا خانم هستند تماس گرفته و خود را بهعنوان یکی از دوستان آنان معرفی و درخواست کد ارسال شده به گوشی شکات را میکند.
حسینی ادامه داد: قربانیان نیز بدون اهراز هویت اصلی فرد تماس گیرنده کد درخواستی را به فرد تماس گیرنده ارسال میکنند و بلافاصله اکانت تلگرام آنان هک میشود.
وی ادامه داد: شاکیان گفتهاند که با توجه به صدای زنانه، متهم مونث بوده و به تمام مشخصات شناسنامهای آنها دسترسی داشته است.
رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: در این پرونده ها هر 16 شاکی اعلام کردهاند که متهم یا متهمان با استفاده از شمارههای مختلف با قربانیان تماس گرفته پس از معرفی خود به عنوان یکی از دوستان نزدیک اقدام به اخذ کد تلگرام و دسترسی به آن کردهاند.
وی افزود: با بررسیهای فنی و تخصصی افسران این پلیس متهمان شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی به دادسرای شیراز اعزام شدند.
رئیس پلیس فتا استان فارس بیان کرد: متهمین این 16پرونده، خانم و آقایی بودند که باهم نسبت خواهر و برادری دارند که در خصوص موارد اتهامی به بزه انتصابی خود اعتراف کردند.
حسینی اضافه کرد: این دو متهم از تمام کاربران شبکه اجتماعی تلگرام که بصورت غیر مجاز به پروفایل آنها متصل شدهاند علاوه بر یک هزار و 700 عکسی که از صفحه گوشی (اسکرین شات) گرفتهاند، حدود 25 هزار و 500 شماره تلفن موجود در تلفن همران شاکیان را استخراج کرده و همین بزه را برای شمارههای جدید تکرار کردهاند.
وی افزود: بیشتر قربانیان زن و از استانهای فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، تهران، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان بودهاند.
رئیس پلیس فتا استان فارس از کاربران شبکههای اجتماعی به خصوص تلگرام درخواست کرد که به هیچ عنوان در شبکههای مجازی به افرادی که درخواست ارسال کد خاص یا اطلاعات شخصی آنان را دارند، اعتماد نکنند.
حسینی از شهروندان درخواست کرد که از ارسال اطلاعات فردی و خانوادگی که مربوط به احراز هویت است از طریق شبکههای اجتماعی امتناع ورزند حتی اگر گیرنده، از نزدیکان خانوادگی یا دوستان باشد.