کد خبر: ۶۷۳۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
تعداد بازدید: ۷۰۰
نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می شود.
تشدید نارسایی کلیه توسط گوشت قرمزبه گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب،نتایج یک مطالعه نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک وعده در روز، می تواند این خطر را کاهش دهد.

 نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می شود.

همچنین این مطالعات آشکار ساخت که این ارتباط 'وابسته به مقدار مصرف'است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می شود.

 پزشکان تاکید کردند که این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می ماند.

دکتر وون پوای کو استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی Duke – Nus در سنگاپور تاکید کرد مبتلایان به نارسایی کلیه و افراد سالم باید در وعده های غذایی خود جایی هم برای پروتئین های گیاهی باز کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: