کد خبر: ۶۷۲۹۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴
تعداد بازدید: ۴۱۰
هیات مدیره پرسپولیس جلسه ای را برگزار کرد.
به گزارش خبرداغ به نقل از کاپ، جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در حالی برگزار شد که سه تن از مدیران غایب بودند.

در این جلسه مقرر شد تا برای حل مشکلات مالیاتی باشگاه اقدام شود. همچنین مقرر شد تا گزارشی از سفر تیم به اوکراین آماده و به جلسه بعدی هیات مدیره برده شود.

بحث تیم های پایه این باشگاه موضوع مورد بحث دیگر بود و ضمنا قرار شد تا مصطفی قنبرپور مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس گزاترشی را آماده و در اختیار هیات مدیره قرار دهد.

ضمنا موضوع شکایات برخی بازیکنان خارجی از دیگر مباحث این نشست بود.

جلسه امروز هیات مدیره به دلیل غیبت برخی اعضا مصوبه ای نداشت.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: