کد خبر: ۶۷۱۳۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
تعداد بازدید: ۶۵۹
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز صدور کارت کنکور سراسری ۹۵، جوان ترین و پیرترین داوطلبان کنکور را معرفی کرد.
جوان ترین و پیرترین داوطلب کنکور به گزارش خبرداغ به نقل از مهر حسین توکلی افزود: مسن ترین داوطلب خلیل شکریان متولد ۱۳۱۵ در گروه آزمایشی علوم انسانی از شمیرانات تجریش و جوان ترین داوطلب بهار بلوچی متولد ۱۳۸۰ در گروه آزمایشی علوم تجربی از ایلام مرکزی در کنکور سراسری ۹۵ شرکت کرده اند.

وی افزود: تعداد ۵۱۹ هزار و ۴۸۸ نفر در گروه علوم تجربی در صبح جمعه ۲۵ تیر به رقابت می پردازند و تعداد ۵۱۹ هزار و ۴۸۸ نفر کارت آزمون برای این گروه صادر شده است. کنکور سراسری ۹۵ در روزهای صبح و بعد از ظهر پنجشنبه و جمعه ۲۴ و ۲۵ تیرماه برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: