کد خبر: ۶۶۹۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰
تعداد بازدید: ۴۵۸
زنجبیل گیاهی با طبع سوزاننده و تلخ دارد که با افزایش سوخت‌و‌ساز، می‌تواند چربی‌های بدن را به راحتی آب کند.
نوع سفید در ادویه جات مصرف می شود و نوع خاکستری با عطری مطبوع در بازار رایج است.

 این گیاه مقوی معده، ضدنفخ، مناسب برای درمان دل درد، همچنین تعریق‌آور، محرک فعالیت غدد، اشتهاآور، نیرودهنده، دفع سموم بدن و پاک‌سازی معده و روده است.

زنجبیل برای افراد با مزاج بلغمی و سرد مفید است.

افراد می‌توانند ۴ تا ٨‌گرم از زنجبیل را در نیم لیتر آب به مدت ١٠‌دقیقه بجوشانند و آن را مصرف کنند.
زنجبیل برای متعادل‌کردن طبع غذاهای سرد موثر است.

این گیاه برای بیشتر افراد مفید بوده اما زیاده‌روی در مصرف آن توصیه نمی‌شود.

بیماران دچار اگزما، حساسیت‌های پوستی و طبع گرم نباید در مصرف زیاده‌روی کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: