کد خبر: ۶۶۸۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
تعداد بازدید: ۴۰۹
مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: حسن زاده به ما گفت دوست دارد در سایپا بازی کند.
درویش:حسن زاده گفت دوست دارد در سایپا بازی کند
به گزارش خبرداغ به نقل از کاپ،رضا درویش پیرامون آخرین وضعیت مسعود حسن زاده مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: ما با این بازیکن و باشگاه ذوب آهن صحبت هایی را انجام داده ایم.  حسن زاده چند روز قبل به باشگاه سایپا آمد و در صحبت هایی که با ما داشت موافقت خود را برای حضور در سایپا اعلام کرد. 

وی در ادامه افزود: ما با باشگاه ذوب آهن نیز صحبت های خوبی را داشته ایم و با توجه به اینکه خود  حسن زاده هم ابراز تمایل کرد که در سایپا بازی کند مشکلی برای حضور ایشان وجود ندارد. فقط منتظر پاسخ نهایی از طرف حسین فرکی هستیم. زیرا این بازیکن با سرمربی ما نیز جلسه ای داشت و حالا آقای فرکی باید تصمیم نهایی را بگیرد.

مدیرعامل سایپا درباره این موضوع که باشگاه تراکتورسازی نیز به دنبال جذب حسن زاده است و امروز نماینده خود را به اصفهان فرستاده گفت: تاجایی که من میدانم آ حسن زاده خودش تمایل دارد در سایپا بازی کند. حالا به دیگر مسائل کاری ندارم. ما تا فردا وضعیت این بازیکن را مشخص خواهیم کرد.

درویش در پایان درباره دیگر گزینه های حضور در سایپا بیان داشت: 10 گزینه ایرانی و خارجی مدنظر هستند که چهار نفر آنها ایرانی بوده و ظرف روزهای آینده با سه نفر قرارداد می بندیم تا کارمان در فصل نقل و انتقالات به پایان برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: