وی با تاكید بر مصرف مناسب مایعات در فاصله بین افطار تا سحر گفت: بهترین نوشیدنی آب است و بعد از آن مایعات دیگر مانند چای کم رنگ، دوغ کم نمک، آب میوهها (ترجیحاً آب میوه طبیعی)، آب صیفیجات (آب هویج)، سوپها (مخصوصا سوپهای حاوی سبزیجات و صیفیجات) و مصرف فراوان میوهها و سبزیجات خام توصیه میشود.
سیدپور با بیان اینكه خرما و كشمش به همراه آب گرم، شیر و بعد از آن سوپ برای باز كردن روزه مناسب است، افزود: روزه داران برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوند بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنند.
مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان نوشهر با تاكید بر عدم پرخوری در هنگام سحری و افطار اظهار كرد: مصرف آب، سبزیجات (مخصوصاً کاهو) و میوه در فاصله افطار در سحر علاوه بر تامین آب بدن، موجب تولید میزان کافی فیبر برای جلوگیری از یبوست و سایر عوارض گوارشی میشود.
سید پور با اشاره به عدم استفاده از نوشیدنی های گازدار مانند دوغ گازدار، و انواع نوشابه ها در هنگام افطار و سحری، تصریح كرد: یكی از سنت های اشتباه خوردن افطار و شام باهم است كه می تواند بستر را برای بروز بیماری های گوارشی فراهم كند و در این مورد توصیه می شود بین افطار و شام حتما فاصله زمانی مناسب بین یك ساعت تا بیشتر باشد.
وی به خوردن ۸ تا ۱۲ لیوان آب از افطار تا هنگام سحر برای جلوگیری از تشنگی در طول روز توصیه كرد و گفت: روزه داران برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوند بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنند. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروند.
مدیر شبكه بهداشت و درمان نوشهر با تاكید بر اینكه روزه داران از مصرف شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزند تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوند، خاطرنشان كرد: مصرف شیرینی جات از جمله زولبیا و بامیه در این ماه بسیار بالا است و توصیه می شود روزه داران از زیاده روی در مصرف شیرینی جات بپرهیزند.