وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مهم ترین مزیت های ارایه دروس به صورت مجازی این است که طول دوره آموزش که از موضوعات مورد نظر در آموزش پزشکی است، را کاهش می دهد و هر دانشگاهی که امکان و زیرساخت های لازم را داشته باشند می توانند بسیاری از دروس این سه رشته را به صورت مجازی آموزش دهند.
دکتر اکبری یادآور شد: ارائه دروس به شکل مجازی نیازمند زیرساخت ها و تسهیلات لازم است چرا که برای آموزش مجازی باید مباحث اساتید از قبل ضبط و فیلم برداری شود و در سایت دانشگاه قرار بگیرد، از طرفی دیگر در آموزش مجازی نیاز است مکانیزم هایی نظیر نحوه ی برگزاری آزمون، چگونگی ارزیابی و برخی امور دانشجویان تعریف شود. طبیعتا همه دانشگاهها امکان ارائه مجازی این دروس را ندارند اما اجازه به همه دانشگاهها داده شده است که در این زمینه سیاست گذاری کنند.
به گفته وی، در حال حاضر دانشگاههای اصلی و قدیمی نظیر دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز و کرمان تا حدودی زیادی زیرساخت های لازم برای ارائه دروس مجازی را دارند و می توانند از مهر ماه جاری دروس خود را در رشته های ذکر شده برای دانشجویان عمومی به صورت مجازی ارائه دهند.
قائم مقام آموزشی وزارت بهداشت در پایان خاطر نشان کرد: البته اولین دروه آموزش مجازی رشته پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد نیز در دانشگاههای علوم پزشکی از مهر ماه جاری شروع می شود اعضای هیات علمی می توانند در این دوره ها شرکت کنند و کارشناسی ارشد آموزش پزشکی را به صورت مجازی آموزش دهند.