کد خبر: ۶۶۴۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۵
تعداد بازدید: ۶۵۳
ماهی از آن غذاهایی است که متخصصان تغذیه همیشه مصرف آن را توصیه می‌ کنند اما گاهی می توان آن را با برخی دانه های گیاهی جایگزین کرد.
به گزارش خبرداغ به نقل از شفاانلاین،بذر کتان که لقب شاه دانه را در میان دانه ها گرفته است سرشار از امگا 3، اسید لینولنیک، انواع پروتئین های گیاهی و فیبرهای محلول است و خوردن آن تنها به مدت یک ماه می تواند اثرات اعجاب انگیزی برای سلامتی داشته باشد.

دانه کتان می تواند سطح کلسترول بد خون را تا 50 درصد کاهش دهد، همچنین مانع از بروز دیابت می شود و افرادی که عادت به مصرف ماهی ندارند، می توانند با مصرف این دانه نیاز بدن به این ماده غذایی را برطرف کنند.

مصرف 3 قاشق غذا خوری از بذر کتان با نیم کیلو گرم ماهی از لحاظ میزان اسید های چرب امگا 6 و امگا 9 برابری می کند.

بررسی ها نشان می دهند،دانه کتان در جلوگیری از بروز سرطان، بیمارهای قلبی عروقی ،رفع یبوست، پوکی استخوان ، کاهش ورم مفاصل و کنترل بیماری لوپوس نیز موثر است.

بر همین اساس کارشناسان اضافه کردن این دانه را به سالاد روزانه افراد و مصرف آن همراه با روغن زیتون ، انواع سبزی ها و صیفی جات برای بدست آوردن نشاط و طول عمر بالا توصیه می کنند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: