کد خبر: ۶۶۰۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۶
تعداد بازدید: ۷۱۹
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که خوردن گوشت بوقلمون برای مقاومت در برابر بیماری‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تهدید می‌کنند مفید هستند.
 وجود مولکولی در گوشت بوقلمون از بدن در برابر بیماری‌هایی نظیر ام‌اس محافظت می‌کند. طبق این تحقیقات سطح بالای اسید آمینه و تریپتوفان می‌تواند التهابات مغز را کاهش دهد و بوقلمون حاوی مقادیر زیادی از این مواد است. التهابات مغزی در موارد پیشرفته خود می‌تواند به بیماری ام‌اس منجر شود.

به گزارش «دیلی‌میل»، کارشناسان امیدوارند که این کشف به درمان‌های غذایی تازه‌ای برای این بیماری منجر شود. محققان در این مطالعه متوجه رابطه‌ای میان باکتری‌های زنده در روده و عملکرد سلول‌های مغزی شده‌اند. این مطالعه با تمرکز روی بیماران ام‌اس بیمارستان زنان بریگهام در بوستون صورت گرفته است. به گفته دکتر فرانسیسکو کوینتانا مواد غذایی دارای نوعی توانایی برای کنترل از راه دور سیستم عصبی هستند.

نتایج این تحقیق این هفته در «Nature Medicine» منتشر شده است.


 سلامت نیوز
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: