کد خبر: ۶۶۰۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
تعداد بازدید: ۶۰۲
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به محرومیت برخی ناشران به علت رعایت نكردن ضوابط و مقررات نمایشگاه بین‌المللی كتاب تهران و عدم توجه به تذكرات شفاهی و مكتوب شورای نظارت و ارزیابی نمایشگاه اشاره كرد و گفت: برخی تخلفات ناشران غیرقابل چشم‌پوشی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:تخلفات برخی ناشران قابل چشم‌پوشی نیستبه گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا، علی جنتی روز سه‌شنبه در حاشیه دومین بازدید خود از این رویداد بزرگ فرهنگی كشور در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب افزود: برخی ناشران سال گذشته تخلفاتی را انجام داده بودند از جمله این كه كتاب دیگر ناشران را به فروش می‌رساندند یا سایر تخلفات را انجام داده و حتی به تذكرات كتبی و شفاهی شورای نظارت و ارزیابی نمایشگاه توجهی نكردند، لذا شماری از آنها از حضور در این نمایشگاه محروم شدند.

به گفته وی، البته ما خواهان این نیستیم كه ناشران امكان حضور در نمایشگاه را نداشته باشند چرا كه این نمایشگاه فرصت مغتنمی برای ارائه تولیدات و آثار آنها در نظر گرفته شده و مردم نیز می‌خواهند از نمایشگاه استفاده لازم و بهینه را ببرند.
وی تصریح كرد: این كه ناشری در مجموعه نمایشگاهی با این عظمت بخواهد اقدام به تخلف آشكار نماید، به نظر كار درستی نیست.

** شور و نشاط در نمایشگاه حاكم است
عضو كابینه دولت یازدهم در ادامه در پاسخ به این سوال كه نمایشگاه امسال را پس از گذشت 6 روز چگونه دیدید، گفت: خوشبختانه شور و نشاط در نمایشگاه برقرار است و همان طور كه ملاحظه می‌فرمایید باتوجه به این كه وسط هفته است، جمع كثیری از مردم، دانشجویان، خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه خود را با هر وسیله‌ای به نمایشگاه رسانده‌اند.
جنتی گفت: من در فرصتی كه در حال بازدید بودم، خیل جمعیت به قدری بود كه فاصله میان غرفه‌ها را به سختی می‌توانستم طی كنم و این نشانگر اقبال خوب این نمایشگاه است.

** از غرفه‌های مختلف بازدید داشتم
وی در پاسخ به این سوال كه از چه غرفه‌هایی بیشتر بازدید داشتید، گفت: در این فرصت به‌وجود آمده سعی كردم با حضور در بخش ناشران عمومی از یك سری ناشران پركار در حوزه نشر دیجیتال و مكتوب بازدید داشته باشم.
جنتی افزود: البته در كنار اینها از دیگر غرفه‌ها و ناشران نیز بازدید به عمل آورده و با آنها درخصوص تولیدات جدیدشان به گفت‌وگو پرداختم.

** تفاهمنامه وزارت ارشاد با شهرداری به قوت خودش باقی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به سوال خبرنگاری كه گفته می‌شود تفاهمنامه بین شهرداری و وزارت ارشاد آیا پنج ساله یا 10 ساله است، گفت: بر اساس آن تفاهمنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با شهرداری تهران تفاهمنامه‌ای را امضا كرده است كه چند سالی نمایشگاه كتاب در شهر آفتاب برگزار شود.
وی گفت: بنا داریم در زمان نمایشگاه كتاب تبلیغات فرهنگی و نه تجاری باشد. 
به گفته وی، عموم تبلیغات در ایستگاه‌های مترو، فضاهای داخلی، ‌محوطه و... تاكید شده كه فرهنگی باشند.

** از اعضای دولت برای حضور در نمایشگاه دعوت شده
عضو كابینه دولت یازدهم در خاتمه در پاسخ به سوال خبرنگاری كه 6 روز از آغاز به كار نمایشگاه بیست و نهم گذشته اما بیشتر اعضای كابینه دولت یازدهم برای بازدید نیامده‌اند،‌ گفت: ما از همه اعضا در جلسه هیات دولت دعوت به عمل آوردیم كه از این نمایشگاه دیدن كنند.
به گفته جنتی، هنوز چهار روز از نمایشگاه باقی است و امیدواریم اعضای هیات دولت با حضور خود در این نمایشگاه باعث خرسندی اهالی نشر، قلم و ترغیب و تشویق آنها شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از بخش‌های مختلف نمایشگاه بازدید و در محیطی صمیمانه با ناشران و غرفه‌داران به گفت‌وگو پرداخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: