کد خبر: ۶۶۰۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶
تعداد بازدید: ۹۴۷
خبرگزاری رویترز در گزارشی تصویری نامزد جنجالی جمهوریخواهان را به آلت موسیقی ترومپت تشبیه کرد و گفت او با صدای بلند همه را در هم می کوبد.آیا او قدرت واشنگتن را در دست می گیرد؟
تصویری که مشاهده می کنید وب سایت خبرگزاری رویترز از روند تبلیغات نامزدهای انتخاباتی آمریکا منتشر کرده است و می گوید: «سیاست فیلتر نشده؛ ضرب و شتم ، مغلوب ساختن، پیشی جستن... چرا برای کلینتون راه سهل الوصولی نیست؟»

به گزارش آفتاب، رویترز که در این گزارش دونالد ترامپ نامزد جنجالی جمهوریخواهان را به یک آلت موسیقی تشبیه کرده است می گوید، او مانند ترومپت با صدای بلند همه مخالفان را در هم می کوبد و سوال اینجاست که آیا هیلاری جان سالم به در می برد؟

این نامزد جنجالی روز گذشته در انتخابات درون حزبی اورگان هیلاری را "پست" خطاب کرد، چرا که معتقد است این هیلاری است که پای شوهرش را به رسوایی جنسی کشاند و روی آن سرپوش گذاشت بنابراین او یک "زن پست" است. 

اظهارات جنجالی ترامپ: هیلاریِ پست، پای شوهرش را به رسوایی جنسی باز کرد/پدر تد کروز قاتل

در ادامه گزارش خواهید دید که ترامپ در حمله به رقیب جمهوری خواه خود که چندی پیش از شرکت در انتخابات آمریکا انصراف داد پدر وی را متهم به قتل جان اف کندی می کند! 

در این گزارش او بقیه کاندید های دیگر را هم مورد مرحمت قرار می دهد و به هرکدام انگ و نشانه ای می چسباند اما چرا با این حال که اکثر رهبران جهان مخصوصا فرانسه و انگلیس دو متحد دیرینه آمریکا از ترامپ دل خوشی ندارند و با توجه به کاهش محبوبیت و حمایت شدید این نامزد در میان هم حزبی های خود در کنگره و سنا او باز هم به تعدا چشم گیری در جامعه آمریکا رای دارد؟ آیا ترامپ رئیس جمهوی آینده ایالات متحده آمریکا خواهد بود؟

در این باره خبرگزاری اسپونتیک نوشته است:  

پیروزی ترامپ اجتناب‌ناپذیر می‌شود

رقابت‌های مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری در ایالت ایندیانا آمریکا هفته گذشته نشان داد که «معامله ضد ترامپ» قبلاً حاصل شده میان دو شرکت کننده دیگر این مسابقه – تد کروز سناتور از تگزاس و جان کیسیک فرماندار اوهایو بی‌پایه بود.

آن‌ها قصد داشتند کاری کنند تا از معرفی آن میلیاردر جنجالی بعنوان یگانه نامزد حزب جمهوری خواهان در انتخابات عنقریب ممانعت شود. برای این کار ترامپ باید آرای 1237 هیات نمایندگی  را جمع آوری کند.

بدبینان از همان ابتدا می‌گفتند که این توافق بسیار دیرهنگام است ولی کروز و کیسیک باز هم می‌خواستند به کمک آن معرفی ترامپ از طرف آن حزب را مختل کنند. قرار بود که کیسیک  در ایندیانا در ایالتی که کروز  در آن مواضع استوارتری دارد زیاد تبلیغ نکند و کروز به نوبه خود در ایالت های اورگون و نیو مکزیکو به فعالیت‌های انتخاباتی شدید نپردازد. تا موقع عقد این معامله مواضع هر دو نامزد فراتر از امکان ریاضی معرفی خودبخودی شان بودند، هر دو فقط بایستی به این امید داشته باشند که ترامپ نخواهد توانست تعداد لازم آرا را کسب کند و 18 ژوئیه در کنگره حزب جمهوری خواه در کلیولند یکی از آن‌ها برای نامزدی نهایی ریاست جمهوری آمریکا از طرف این حزب معرفی خواهد شد.

الان این امید در اتنخابات مقدماتی ایندیانا نقش بر آب شد زیرا با وجود مواضع «محکم» کروز، ترامپ بیش از نصف آرا را از آن خود ساخت. در حال حاضر برای این میلیاردر تنها این باقی‌مانده که از میان 520 رأی هیات نمایتدگی  190 رأی را جمع آوری کند و کمتر کسی وجود دارد که در این کار شک دارد. خروج کروز از مسابقه وضع جمهوری خواهان محافظه کار را فقط بدتر کرد: حالا آن‌ها مجبور اند فقط به نفع کیسیک رأی بدهند که از پیش محکوم به ناکامی است. دیده می‌شود که فاصله ترامپ تا پیروزی بسیار نزدیک است و از این رو افرادی که می‌خواستند به کروز رأی بدهند می‌توانند موضع خود را به سود پیشتاز مطلق این مسابقه عوض کنند.

فرجام این مرحله انتخابات مقدماتی دراماتیک بود: ترامپ چندی پیش از رایگیری کنایه کرد که پدر کروز در قتل پرزیدنت جان کندی در دالاس در 1963 دست داشته و به عکسی اشاره کرد که در آن رافائل کروز مهاجری از کوبا در یک‌جا با قاتل لی هاروی اسوالد قرار دارد. مجله National Enquirer این عکس را منتشر کرد. در جواب کروز سخنان استهزا آمیز زیادی گفت و ترامپ را «دروغ‌گوی بیمار گونه» نامید.

وی گفت: «صبح امروز دونالد ترامپ به تلویزیون ملی رفت و پدر من را مورد حمله قرار داد. دونالد ترامپ پدر من را به دست داشتن در قتل JFK  یعنی جان فیتزجرالد کندی متهم کرد. راستش این هذیان گویی است. این  موضع مدللی نیست بلکه تهمتزنی است. شاید من باید فراتر بروم و بگویم که بله پدرم JFK  را کشته و بعلاوه او الویس مخفی است و جسد جیمی هوفا (رهبر مشهور سندیکایی مفقود شده در 1975) در محوطه او خاکسپاری شده است».

و اما آنچه به حزب دمکرات مربوط است باید گفت که رایگیری آن در ایندیانا به پیروزی سناتور برنی سندرز انجامید ولی هیلاری کلینتون باز هم اطمینان دارد که با کسب کمتر از 200 رأی هیات ها به طور اتوماتیک برای نامزدی نهایی معرفی خواهد شد. مسابقه ریاست جمهوری در آمریکا هنوز پایان نیافته و ترامپ و کلینتون روز به روز بیشتر از همدیگر انتقاد می‌کنند و ظاهراً برای مناظره تلویزیونی آماده می‌شوند که انتخاب کنندگان آمریکایی از ژویئه تا اکتبر شاهد آن‌ها خواهند بود. انتخابات 8 نوامبر برگزار می‌شود و اکثر ناظران پیروزی کلینتون را پیشبینی می کنند.

حمله شدید ترامپ به کلینتون؛ پای هیلاری به رسوایی جنسی شوهرش باز شد

دونالد ترامپ نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات حملاتی بی سابقه علیه هیلاری کلینتون نامزد پیشتاز دموکرات‌ها در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری امریکا انجام داده و پای وی را به پرونده رسوایی جنسی بیل کلینتون باز کرده است.

پرس تی وی گزارش داد: ترامپ روز جمعه در سخنانی در اورگان، هیلاری کلینتون را به سرپوش گذاشتن بر رسوایی اخلاقی بیل کلینتون رئیس جمهور سابق و تخریب زندگی معشوقه سابق شوهرش متهم کرده است که این موضوع تا حد زیادی می‌تواند بر حمایت زنان امریکایی از هیلاری در انتخابات پیش روی تاثیر بگذارد.

وی با اشاره به رسوایی اخلاقی بیل کلینتون گفت: «بیل کلینتون بدترین (رئیس جمهور) در تاریخ بود... فقط این موضوع را به خاطر داشته باشید: وی (هیلاری) به شکل غیرقابل باوری پست است»، به این معنا که هیلاری «تسهیل کننده» رسوایی اخلاقی همسرش بوده است.

ترامپ در تلاش برای کاهش حمایت زنان از کمپین انتخاباتی هیلاری افزود: «و آنچه وی (هیلاری) انجام داد، برای بسیاری از زنان (زنانی که حامی هیلاری هستند) نامطبوع است.»

ترامپ با این ادعا که هیچ کس بیشتر از وی به زنان احترام نگذاشته است، گفت: «هیچ کس در این کشور و حتی در تاریخ سیاسی این کشور، بدتر از بیل کلینتون با زنان رفتار نکرده است.»

در پی کناره گیری تد کروز و جان کاسیچ 2 نامزد باقی مانده انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خواه، ترامپ نامزد احتمالی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری امریکا لقب گرفته است.

در حالی که ترامپ قصد دارد تا حمایت هم حزبی‌هایش را به دست آورد، بسیاری از چهره‌های برجسته جمهوری خواه از جمله جورج بوش (بوش پدر) و جورج دابلیو بوش، دو رئیس جمهور پیشین جمهوری خواهان، از تایید ترامپ اجتناب کرده‌اند و حتی برخی از طرفداران حزب جمهوری خواه به دنبال گزینه دیگری در انتخابات آتی هستند.

پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان امریکا نیز روز پنج شنبه گفت: «من آماده این کار (حمایت از ترامپ) نیستم...اما تصور می‌کنم چیزی که ما احتیاج داریم اتحاد این حزب است.»

بسیاری از کارشناسان معتقدند، ترامپ اگر نتواند مقبولیتی در میان جمهوری خواهان به دست آورد و از سوی دیگر جایگاه خود را در میان زنان و اقلیت‌های قومی بهبود بخشد، نمی‌تواند در رقابت‌های نهایی ریاست جمهوری امریکا به نتیجه مطلوبی دست یابد.

انتخابات سراسری ریاست جمهوری امریکا روز ۸ نوامبر 2016 (18 آبان 1395) برگزار و جانشین باراک اوباما، رئیس جمهور دموکرات ایالات متحده تعیین خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: