کد خبر: ۶۵۹۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴
تعداد بازدید: ۱۷۶۳
سهم وام ازدواج؛ 5 هزار میلیارد تومان؛
درحالی بانک مرکزی با مخالفت ضمنی با افزایش وام ۱۰ میلیونی ازدواج اعلام کرده بانک ها پولی برای این تسهیلات ندارند که یک بررسی جزئی نشان می‌دهد، ۸۷۵۰ میلیارد تومان تا بهمن ۹۴ خرج وام های کلان کارمندان نظام بانکی شده است.
کارمندان بانک چقدر وام گرفتند؟ مجلس شورای اسلامی طی روزهای گذشته در مصوبه ای بانک مرکزی را مکلف کرد وام ازدواج را به مبلغ 10 میلیون تومان برساند. با این مصوبه مبلغ 10 میلیون تومان برای هر یک از زوجین خواهد بود و جمعا 20 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوجین با بازپرداخت چهار سال پرداخت خواهد شد.

 

ولی بعد از این مصوبه بانک مرکزی و بانکی ها مخالفت شان را با افزایش وام ازدواج به 10 میلیون تومان اعلام کرده و گفتند منابع کافی برای پرداخت این تسهیلات را ندارند.

 

مجلسی ها هم در پاسخ به این بهانه موضوع وام دهی بانک ها به کارمندان خود را مطرح کردند که این موضوع اینطور از سوی بانک مرکزی توجیه شد که تا کنون قانونی نبوده تا این اقدام را منع کند!

 

طبق اعلام مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی مانده تسهیلات پرداختی قرض الحسنه در بهمن ماه سال 94 معادل 35 هزار میلیارد تومان بوده است که تنها 20 تا 25 درصد این تسهیلات صرف پرداخت وام قرض الحسنه به کارمندان بانک ها با ارقام بالا شده است.

 

بنابراین اگر فرض بگیریم 25 درصد از 35 هزار میلیارد تومان به جیب کارمندان بانک ها رفته یعنی بانکی ها 8750 میلیارد تومان به کارمندان خود وام قرض الحسنه داده اند! درحالی که کل منابع قرض الحسنه ازدواج بانک ها طبق اعلام بانک مرکزی 5000 میلیارد تومان در طول سال 94 بوده است!

 

گفتنی است، طبق گزارش برخی نمایندگان مجلس بانک‌ها تاکنون بیش از 10 هزار میلیارد تومان در زمینه اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه تخلف داشته‌اند که باید از طریق افزایش وام ازدواج آن را جبران کنند.

 

طبق گزارش 14455 مرکز پژوهش‌های مجلس، وام داده‌شده به مدیران و کارکنان بانکی، دوره بازپرداختی 15 ساله به بالا دارد و مبلغ آن نیز بیش از 12 میلیون تومان است که در مواردی تا 100 میلیون تومان هم می‌رسد.

تسنیم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حق گو
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
0
0
فساد كه ديگر شاخ و دم ندارد ، اين يعني فساد اقتصادي در روز روشن ، پولهاي قرض الحسنه بايد براي محرومان ، بيماران ، ازدواج ، اشتغال زايي و كارهاي خير هزينه شود ، اين كارمندان كه خوب شاغلند و ساير موارد هم براي آنها صادق نيست ، پس چرا عوامل اين كار مجازات نمي شوند؟
زحمتکش
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
0
0
تا وقتی 60 درصد سپرده کل مردم صرف وام به مدیران و کارکنان خود بانک می شود این طرح ها هم فایده ندارد.
بابا، خواهش می کنم، تمنا می کنم یه فکری به حال نظارت بکنید. نماینده های مجلس چرا کاری نمی کنید؟
نظارت نظارت نظارت............

ایشالله هرچی زودتر نسل دهه 30 و 40 از جایگاه های مدیریتی برن کنار واین نسل سوخته بیان رو کار تا تحول عظیم اتفاق بیوفته
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: