کد خبر: ۶۵۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳
تعداد بازدید: ۵۶۵
معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از امضای موافقتنامه حمل و نقل دریایی و یك یادداشت تفاهم همكاری های آموزشی و بندری همزمان با سفر رئیس جمهوری كره جنوبی به تهران خبر داد.
جزییات موافقتنامه همكاری دریایی و بندری ایران و كره جنوبی«جلیل اسلامی» امروز (سه شنبه)  با اعلام این خبر افزود: وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و وزیر امورخارجه كره جنوبی این موافقتنامه را امضا كردند.

وی گفت: ظرفیت های خوبی برای همكاری حمل و نقل دریایی بین ایران و كره جنوبی وجود دارد و با امضای این موافقتنامه دو كشور در زمینه كشتیرانی و حمل و نقل بار همكاری خود را افزایش می دهند.
معاون سازمان بندر و دریانوردی افزود: بر اساس این موافقتنامه، كشتی های تجاری و بازرگانی دو كشور تردد به بندرهای یكدیگر را افزایش می دهند. همچنین دو طرف با ایجاد دفترهای نمایندگی شركت های تجاری در زمینه دریایی و بندری موافقت كردند.
اسلامی گفت: در این موافقتنامه بر كاهش تشریفات اداری در بندرهای ایران و كره جنوبی تاكید و مقرر شد شرایط مناسبی برای كاركنان كشتی های تجاری و بازرگانی در بندرهای دو طرف فراهم شود.
معاون سازمان بندر و دریانوردی شناسایی متقابل گواهینامه های دریانوردی، كشتیرانی و تاییدیه موسسه های رده بندی را از دیگر بندهای توافق ایران و كره جنوبی در امور حمل و نقل دریایی عنوان كرد و گفت: در این موافقتنامه دو كشور برای توسعه فعالیت های بین المللی خطوط كشتیرانی خود به توافق رسیدند.
اسلامی افزود: همكاری دو طرف در مجامع بین المللی حمل و نقل دریایی و انجام پروژه های مشترك بندری و دریایی از دیگر مواردی است كه ایران و كره جنوبی با یكدیگر به توافق رسیدند.
وی گفت: بر اساس موافقتنامه سازمان بنادر و دریانوردی ایران و كره جنوبی، دو طرف در اجرای طرح های توسعه بندری و طرح جامع حمل و نقل دریایی با یكدیگر همكاری می كنند.
به گفته وی، دو كشور توافق كردند از ظرفیت های فنی، مهندسی و آموزش های دریایی یكدیگر استفاده كنند.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی یادآوری كرد: همكاری بندری و دریایی ایران و كره جنوبی سابقه بسیار زیادی دارد و پیش از اعمال تحریم های ظالمانه شركت های كشتیرانی كره ای زیادی به بندرهای ایران می آمدند و اكنون نیز از مدت ها پیش تردد كشتی های كره جنوبی به بندر شهید رجایی از سر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، «پارك گئون هی» رئیس جمهوری كره جنوبی عصر یكشنبه در صدر یك هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی متشكل از 236 نفر از مسئولان و رئیسان بزرگ ترین شركت های كره ای و صاحبان صنایع بزرگ این كشور، وارد تهران شد.
دوشنبه (دیروز) در حضور رئیسان جمهوری ایران و كره جنوبی، 19 سند همكاری امضا شد.
بر پایه آمار گمرك جمهوری اسلامی ایران، در سال 2015 حجم كل مبادلات تجاری دو كشور پس از كاهش به سبب تحریم ها، به چهار میلیارد و 285 میلیون دلار رسید كه حجم واردات ایران از كره جنوبی چهار میلیارد و 35 میلیون دلار و صادرات به آن كشور 250 میلیون دلار بود.
پلاسما، محصولات آهنی و فولادی و ابزارهای ممزوج با آهن یا فولاد، گوشی تلفن همراه، اجزا و قطعات یخچال، لاستیك، قطعات ترمز خودرو، كاغذ و مقوا و اجزا و قطعات ماشین های رختشویی مهمترین كالاهای وارداتی ایران از كره جنوبی به شمار می رود.
بوتان، پروپان، هیدروكربورهای غیرحلقوی، سرب تصفیه شده، روی غیرممزوج، پلاسما و فرآلدهید پلی اتیلن مهمترین محصولات صادراتی ایران به این كشور است.

 ایرنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: