کد خبر: ۶۵۸۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۳
تعداد بازدید: ۸۷۷
باقی ماندن ذرات مواد غذایی قندی بر روی دندان ها می تواند باعث فعال شدن برخی میکروب های تخریب کنندهٔ مینای دندان شود.
چرا شیرینی ها باعث درد دندان می شوند؟
عزت الله خامسی ، دندانپزشک گفت : یکی از موارد شایعی که به سلامت دندان ها آسیب می رساند مصرف بیش از حد انواع شیرینی و شکلات ها، انجیر خشک،خرما، کشمش است که این مواد باعث درد و تخریب دندان ها می شود .

وی ادامه داد :برای پیشگیری از این آسیب ها نمی توان مصرف خوراکی های گفته شده را قطع کرد ، اما می توان با رعایت نکاتی از آسیب در امان بود، این آسیب ها به دلیل وجود میکروب هایی در دندان که با در اختیار داشتن مواد قندی شروع به اسید سازی می کنند و موجب حل شدن مینای دندان و تخریب آن می شوند .

این دندانپزشک، افزود : همچنین مصرف لیمو ترش به مقدار زیاد نیز باعث می شود تا ( اسید سیتریک ) موجود در آن به مینای دندان آسیب برساند، از این رو به افراد توصیه می شود  پس از مصرف مواد غذایی ذکر شده، بلافاصله اقدام به مسواک زدن کنند و یا دندان ها را با استفاده از یک لیوان آب شستشو دهند.

دکتر خامسی در بخش پایانی، یادآور شد : نکته دیگر این که افراد باید سعی کنند با استفاده بیشتر از مواد غذایی حاوی کلسیم و ویتامین هایی نظیر A و B  به سلامت و استحکام دندان های خود کمک کنند، بخصوص در افراد میانسال وجود ویتامین B و کلسیم در سلامت دندان ها ضرورت بیشتری دارد .

 شفا آنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: