کد خبر: ۶۵۷۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
تعداد بازدید: ۵۰۹
روحانی در دیدار داوود اغلو:
رییس جمهوری اسلامی ایران تقویت، توسعه و تحكیم همه جانبه روابط و همكاری های ایران و تركیه را ضروری دانست و گفت: مشكلات جهان اسلام باید توسط كشورهای اسلامی و بدون دخالت بیگانگان حل و فصل شود.
توسعه و تحكیم روابط ایران و تركیه به نفع منطقه و جهان اسلام است/ صهیونیسم و تروریسم اساسی ترین مشكل جهان اسلامبه گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در دیدار احمد داوود اوغلو نخست وزیر تركیه در آنكارا، صهیونیسم و تروریسم را مشكلات اساسی منطقه و جهان اسلام برشمرد و تاكید كرد: تردیدی در شكست خوردن تروریسم وجود ندارد.
وی افزود: باید همه كشورهای اسلامی بویژه ایران و تركیه برای حل و فصل مشكلات و اختلافات در جهان اسلام تلاش كرده و در برابر اسلام هراسی و توطئه هایی كه علیه اسلام و مسلمانان شكل گرفته ایستادگی و به رسالت خود عمل كنند.
رئیس جمهوری با تقدیر از تلاش مسوولان تركیه در برگزاری سیزدهمین اجلاس سران كشورهای عضو سازمان همكاری اسلامی اظهار امیدواری كرد كه در دوران ریاست تركیه بر این اجلاس، شاهد گسترش همكاری ها و وحدت و انسجام كشورهای اسلامی باشیم.
روحانی با بیان اینكه 'سازمان همكاری كشورهای اسلامی می تواند مركز امیدی برای مسلمانان باشد اما متاسفانه تاكنون نتوانسته نقش خود را به خوبی ایفا كند'، افزود: باید همه دست به دست بدهیم تا از این نهاد بین المللی به نفع تقویت یكپارچگی و انسجام جهان اسلام استفاده كنیم.
وی سفر اخیر نخست وزیر تركیه به ایران را موجب ایجاد تحرك میان مسوولان دو كشور در مسیر توسعه روابط و همكاری های مشترك دانست و گفت: امروز ارتباط قلبی و دوستانه ای بین دو ملت وجود دارد و این سرمایه ارزشمند دو دولت، برای تلاش در راستای تعمیق و تحكیم مناسبات همه جانبه خواهد بود.
رییس جمهوری با تاكید بر اینكه امروز اراده دو دولت بیش از هر زمان دیگری بر توسعه روابط و همكاری های تهران-آنكارا استوار است، خاطرنشان كرد: ایران و تركیه قادرند با همفكری و همكاری به حل بسیاری از مشكلات و معضلات منطقه ای كمك كنند.
روحانی توسعه روابط تجاری و اقتصادی ایران و تركیه را در گرو گسترش روابط و همكاری های بانكی میان دو كشور دانست و افزود: امروز با برطرف شدن تحریم ها علیه ملت ایران فرصتی برای توسعه همه جانبه مناسبات میان دو كشور فراهم شده كه باید به بهترین نحو از آن استفاده كنیم.
وی تشویق بانك ها و بخش خصوصی دوكشور برای همكاری بیشتر با یكدیگر را ضروری خواند و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و تركیه می توانند با گسترش همكاری های خود در زمینه های گوناگون تجاری، اقتصادی، فرهنگی ، گردشگری، حمل و نقل و سایر بخش های مورد علاقه دو طرف، هدف رسیدن حجم روابط دو كشور به 30میلیارد دلار را محقق كنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: