کد خبر: ۶۵۴۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
تعداد بازدید: ۷۸۴
طبق تحقیقات انجام شده افرادی که شغلشان با حرارت مستقیم یا غیر مستقیم شعله می باشد بیشتر درمعرض کدورت و عوارض چشم قرار می گیرند.
این افراد شاغل مراقب چشم خود باشند
دکتر مریم کارگرراضی، عضو هیأت علمی دانشگاه اظهار کرد: تمام پرتوهای فروسرخ که به پوشش میانی چشمی توسط کوره های حرارتی انتقال می یابند، با پوشش برون رنگی شبکیه جذب شده ولایه های عصبی چشم در اثر این حرارت آسیب می بینند.

وی در خصوص عملکرد پرتو ها بر روی شبکیه و مشیمیه ادامه داد: این پرتو ها سبب افزایش حرارت در چشم می شوند که این امر باعث شده است تا آنزیم ها ماهیت خود را از دست بدهند  به گونه ای که دماهای بیشتر از 10 درجه سانتی گراد در محدوده دمای بدن انسان (C° 47) ، آسیب دائمی بر روی چشم افراد بوجود خواهند آورد.

دکتر کارگرراضی در خصوص افرادی که شغلشان شیشه گری یا کوره های ذوب و ریخته گری  می باشد، بیان کرد: چشم شیشه گران (دمنده گرهای شیشه) هنگامی که به صورت دائمی در معرض تابش حرارتی شعله قرار می گیرند به تدریج دچارکدری جلویی غشای خارجی به شکل ستاره می شود که می تواند به صورت ظاهر تار عنکبوتی خود را نشان دهد.

وی تصریح کرد: نقاط ریز خاکستری موجود در چشم که ممکن هستند به کپسول داخلی عدسی بچسبند و موجب تیرگی خط استوایی و حرکت نقاط داخلی خاکستری در داخل قشر عدسی همراه با ظاهر شبیه کدری بشقابی نمایان می شود و در نهایت، به شکل U در می آید که کل این فرآیند معمولاً با تأخیر صورت گرفته و به مدت 90 روز طول می کشد.

وی خاطرنشان کرد: دیگر عوارضی که کوره های حرارتی بر روی چشم افرادی که با فرآیندهای ذوب و ریخته گری کار می کنند دارند التهاب، قرمزی چشم و ایجاد لکه سیاه همراه با درد است همچنین اگر فرد احساس درد، انقباض پلک ها، کدورت، نازکی قرنیه را داشته باشد بینایی خود را از دست می دهد.
منبع:شفاآنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: