کد خبر: ۶۵۳۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
تعداد بازدید: ۲۸۱۲
بیشتر پزشکان و متخصصان بر این باورند که در برنامه غذایی کودکان به هیچ وجه نباید جایی برای هات‌داگ وجود داشته باشد و یا دست کم مصرف آن باید محدود شود.
سوسیس بخر، سرطان خون ببر!هات‌داگ از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان افراد در سنین مختلف است و یکی از غذاهایی است که کودکان و نوجوانان بسیار به مصرف آن علاقه‌مند هستند و در بیشتر مواقع مصرف آن را با پنیر و آب‌های گازدار ترجیح می‌دهند و همین امر بر معایب آن میفزاید. بنابر تحقیقی جدید، کودکانی که در هر ماه بیش از دو عدد هات‌داگ استفاده کنند 9 برابر بیشتر از کودکان دیگر امکان دارد که به سرطان خود در دوران کودکی مبتلا شوند.

علاوه بر این، مادرانی که در دوران بارداری در هر هفته یک هات‌داگ مصرف کنند احتمال اینکه نوزداشان در دوران کودکی به سرطان مبتلا شود افزایش می‌یابد. به طور مشابه، پدرانی که قبل از اقدام به بارداری مقادیر زیادی هات‌داگ مصرف می‌کنند بیشتر امکان دارد که کودکانشان در آینده به سرطان خون مبتلا شوند.

نیتریت یکی از مواد افزودنی به هات‌داگ است که می‌تواند سبب مسمومیت غذایی حاد شود. طی فرآیند پخت هات‌داگ، نیترات موجود در آن با آمین‌هایی که به طور طبیعی در گوشت وجود دارد ترکیب می‌شود و نیتروسو تشکیل می‌شود که خود ترکیبی سرطان‌زا است و می‌تواند در کودکان سبب بروز سرطان خون شود.سعی کنید در صورت استفاده از هات‌اگ از گوشت‌های بدون نیتریت استفاده کنید و یا مصرف هات‌داگ را تا حد امکان به حداقل برسانید.

منبع: باشگاه خبرنگاران
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فیضان الله
Afghanistan
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۸
0
0
درمان ویروس سرطان چیګونه میشه
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: