دکتر مجتبی صدیقی با اشاره به رتبه بندی دانشگاههای دولتی توسط وزارت علوم، اظهار کرد: نتایج این رتبهبندی تاثیری در قیمت و کیفیت خوابگاهها و تغذیه دانشجویان نداشته و فارغ از اینکه دانشگاه دارای چه رتبهای است، خوابگاهها و غذاخوریهای دانشجویی از نظر کیفیت رتبهبندی می شوند.
به گزارش ایسنا ، وی درمورد رتبهبندی تغذیه دانشجویان توضیح داد: برای این رتبهبندی شاخصهای از قبیل کیفیت رستورانها، فضای فیزیکی،میز و صندلیها،غذا،تنوع غذایی و... مورد بررسی قرار میگیرد،ممکن است دانشگاهی در شهرستان که در رتبه بندی دانشگاهها توسط وزارت علوم در رتبه بالایی قرار نگرفته است، کیفیت غذا و تنوع غذایی که ارائه می دهد بسیار مطلوبتر از یک دانشگاه در تهران باشد. بنابراین هزینه غذای این دانشگاه باید متفاوت باشد.
رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه رتبهبندی تعذیه دانشجویان در حال انجام است،اظهار کرد: این فرآیند حداکثر تا پایان ترم جاری تمام می شود و طبق آن احتمالا تغذیه دانشجویان به سه رتبه تقسیم می شود.
به گزارش ایسنا،به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، رییس صندوق رفاه دانشجویان نیز در سخنانی در خصوص رتبه بندی تغذیه دانشجویان گفت: برای آشپزخانه و سالنهای غذاخوری دانشگاهها شاخصها و زیرشاخصهایی را مشخص شده و در حال طراحی فرم برای رتبهبندی وضعیت تغذیه دانشگاه هستیم.
یزدانمهر تصریح کرد: در این رتبهبندی 7 شاخص اصلی شامل کیفیت و ارزش تغذیهای، آنالیز غذایی، فرآیند پخت و توزیع، عوامل موثر در رضایتمندی، بهینهسازی الگوی مصرف، قرارداد و نیروی انسانی، فضا و تجهیزات مد نظر قرار دارد که برای این شاخص های اصلی،زیر شاخصهایی نیز در نظر گرفته شده است.