کد خبر: ۹۹۸۴۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
تعداد بازدید: ۱۳۵

پویش " نذر خون دختران قهرمان" /همه دعوت هستید

پویش «نذر خون دختران قهرمان» پنجم آذر، ورزشکاران زن سراسر کشور را گرد هم می‌آورد تا با اهدای خون، قهرمانی را از میدان رقابت به صحنه زندگی ببرند.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛پویش سراسری «نذر خون؛ اهدای خون دختران قهرمان» روز پنجم آذرماه در آکادمی ملی ووشو ایران برگزار می‌شود؛ رویدادی انسان‌دوستانه که با ابتکار فدراسیون ووشو و با تأکید و ابلاغ وزارت ورزش‌ و جوانان شکل گرفته است.

پویش " نذر خون دختران قهرمان" /همه دعوت هستید

در این پویش، از تمام دختران قهرمان ورزشکار—از همه رشته‌ها و از سراسر کشور—دعوت شده تا با قطره‌های حیات‌بخش خون خود به یاری بیمارانی بشتابند که چشم‌انتظار این اقدام نجات‌بخش هستند؛ زنانی و مردانی که «به امید زنده مانده‌اند.»

این حرکت خیرخواهانه، پیام روشنی دارد:
«با هم قوی‌تریم» — همراهی دختران قهرمان ایران برای سلامتی، زندگی و امید.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.