کد خبر: ۹۹۷۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰
تعداد بازدید: ۶۱

روانخواه: از نتیجه بازی با روسیه نه؛ اما از عملکرد بازیکنانم راضی‌ام

سرمربی تیم فوتبال امید ایران از نتیجه بازی تیمش مقابل روسیه ابراز نارضایتی کرد، اما عملکرد شاگردانش را ستود.

روانخواه: از نتیجه بازی با روسیه نه؛ اما از عملکرد بازیکنانم راضی‌امبه گزارش خبرداغ به نقل ازسایت فدراسیون فوتبال، امید روانخواه پس از شکست 2 بر صفر تیم فوتبال امید ایران مقابل روسیه در تورنمنت ماناس قرقیزستان، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کردیم بازیکنان روسیه مقداری از بازیکنان ما باتجربه‌تر باشند. ما هم بازیکنان باکیفیت و بااستعدادی داریم، اما می‌توانم بگویم 80 درصد از نفرات ما تازه در بزرگسالان کار می‌کنند و هنوز تعداد بازی‌های آنها در این رده و لیگ برتر به 20 بازی نرسیده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: از نتیجه راضی نیستم، اما از عملکرد بازیکنان راضی هستم و به حریف نیز بابت این تیم خوب و باکیفیت تبریک می‌گویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.