کد خبر: ۹۹۷۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
تعداد بازدید: ۵۱

تراکتوری ها در ساختمان سبز رنگ/ با حضور مالکان و اعضای هیأت‌مدیره سه باشگاه لیگ برتری در مجلس چه گذشت؟

نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: حمایت مجلس از باشگاه‌های خصوصی، مسیر حرفه‌ای‌سازی فوتبال را هموار می‌کند.

تراکتوری ها در ساختمان سبز رنگ/ با حضور مالکان و اعضای هیأت‌مدیره سه باشگاه لیگ برتری در مجلس چه گذشت؟به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛روابط عمومی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، در راستای ایفای نقش نظارتی و حمایتی مجلس از توسعه بخش خصوصی در ورزش کشور، نشستی با حضور مالکان و اعضای هیأت‌مدیره باشگاه‌های تراکتور، خیبر و شمس‌آذر و اعضای هیأت‌رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی و جمعی از نمایندگان مجلس در محل هیأت‌رئیسه مجلس برگزار شد.

در این نشست، مسائل و چالش‌های پیش‌روی باشگاه‌های خصوصی کشور در حوزه‌هایی همچون مالیات، بیمه، حق پخش تلویزیونی، تشکیل اتحادیه  فوتبال خصوصی مالکیت، زیرساخت‌ها و شفافیت مالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عباس صوفی، نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، در همین رابطه اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی نگاه ویژه‌ای به توسعه بخش خصوصی در ورزش دارد و معتقد است بدون مشارکت و حمایت مؤثر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، امکان رشد و حرفه‌ای‌سازی باشگاه‌های ورزشی در کشور وجود نخواهد داشت. ما در فراکسیون ورزش خود را حامی واقعی سرمایه‌گذاران سالم، متعهد و دلسوز ورزش کشور می‌دانیم.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد کارگروهی تخصصی در فراکسیون ورزش با حضور نمایندگان و مدیران باشگاه‌های خصوصی تشکیل شود تا ضمن بررسی دقیق مشکلات مالیاتی، بیمه‌ای و حقوقی، پیشنهادهای اصلاحی لازم برای تسهیل فعالیت باشگاه‌های خصوصی تدوین و در قالب طرح یا لایحه به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارائه گردد.

صوفی همچنین خاطرنشان کرد: در همین راستا، نمایندگان باشگاه‌های خصوصی کشور خواستار بازنگری در قوانین مالیاتی و بیمه‌ای، و همچنین تشکیل اتحادیه باشگاه‌های خصوصی فوتبال ایران به‌عنوان نهادی صنفی و هماهنگ‌کننده میان باشگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی شدند.

نایب‌رئیس فراکسیون ورزش تأکید کرد: در نشست آینده مجلس، در صورتی که باشگاه‌های خصوصی طرح‌ها و لوایح پیشنهادی خود را در حوزه‌های مالی، بیمه‌ای و ساختاری آماده کرده باشند، فراکسیون ورزش از این طرح‌ها استقبال کرده و زمینه بررسی و تصویب آن‌ها را در چارچوب قوانین کشور فراهم خواهد کرد.

وی در پایان گفت: مجلس شورای اسلامی با نگاه حمایتی و تسهیل‌گر، در کنار بخش خصوصی خواهد بود تا مسیر توسعه و استقلال اقتصادی ورزش کشور، به‌ویژه در فوتبال حرفه‌ای، بیش از پیش هموار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.