کد خبر: ۹۹۷۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
تعداد بازدید: ۱۱۴

حمله تند کوچک زاده به پزشکیان و محسنی اژه‌ای/ اتهام‌زنی همزمان به چندین نفر در چند دقیقه!

مهدی کوچک زاده نماینده تهران در صحن علنی مجلس خطاب به دولت و قوه قضائیه گفت: آقای پزشکیان نمی‌شود در اطلاع رسانی دولت مدعی محرومان و مستضعفین رانت خوارانی به کار گرفته شود که علاوه بر حقوق ده ها میلیونی از دولت در پتروشیمی جم هم استفاده شود درحالی که هزاران جوان با شرف در حسرت تامین مایحتاج خود هستند.

حمله تند کوچک زاده به پزشکیان و محسنی اژه‌ای/ اتهام‌زنی همزمان به چندین نفر در چند دقیقه!به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ مهدی کوچک زاده نماینده تهران در صحن علنی مجلس خطاب به دولت و قوه قضائیه گفت: آقای اژه‌ای! نمی‌شود در جبهه مستضعفین بود و حساب و کتاب زنگنه مسبب کرسنت و آخوندی وزیر سابق مسکن و فرزندانش در شرکت‌های متعدد عمرانی و جهانگیری مشتری هتل‌های بنیاد مستضعفان به ثمن بخس و بابک زنجانی و اکبر طبری و ده‌ها مفسد دیگر را برای مردم روشن و شفاف نکرد در حالی که بسیاری از جوانان با عزت و شرف این مردم از بیکاری و محرومیت افسرده می‌شوند.

بنا بر روایت خبرگزاری دانشجو، وی افزود: آقای پزشکیان نمی‌شود در جبهه مستضعفین و ضدیت با استکبار گام بردارید و مسئولیت های راهبردی را در دولت به کسانی بسپارید که نه تنها از بن دندان به دشمنی با آمریکا باور ندارند بلکه با ایجاد دو قطبی های کاذب مانند مردم و موشک مشتاق قربانی کردن ملت دربرابر ترامپ جنایتکار و قمار باز هستند.

کوچک زاده ادامه داد: آقای پزشکیان! نمی‌شود در جبهه فقرا بود و شورای اطلاع رسانی دولت را به کسی سپرد که نامش در پرونده مفسد اقتصادی مشهور شهرام جزایری در تاریخ ثبت شده است و با روزنامه‌اش در هر کلمه سعی می‌کند جای شهید و جلاد را در بین این ملت مظلوم عوض کند.

وی در انتقاد به رئیس جمهور گفت: آقای پزشکیان نمی‌شود در اطلاع رسانی دولت مدعی محرومان و مستضعفین رانت خوارانی به کار گرفته شود که علاوه بر حقوق ده ها میلیونی از دولت در پتروشیمی جم  هم استفاده شود درحالی که هزاران جوان با شرف در حسرت تامین مایحتاج خود هستند.

نماینده تهران در پایان تصریح کرد: آقایان مراقب باشید نکند با فراموش کردن جنگ فقر که همه فلسفه انقلاب امام خمینی بود به وسیله مسئولان، ملت سیلی بخورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.