کد خبر: ۹۹۷۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
تعداد بازدید: ۱۱۳

علی دایی: دیگر آرزویی ندارم

علی دایی بار دیگر در امر خیر پیش قدم شد تا در تأسیس و افتتاح یک مرکز درمانی نقش مهمی ایفا کند.

علی دایی: دیگر آرزویی ندارمبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ حضور علی دایی و همسرش در افتتاحیه مرکز درمانی سرطان «راه آسمان» سمنان با استقبال و همراهی خیرین همراه بود.

در گزارش همشهری آمده است: علی دایی در این مراسم کفش استوک و دو پیراهنش را به حراج گذاشت که توسط نیکوکاران سمنانی به مبلغ ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جهت کمک به افتتاح مرکز درمانی خریداری شد. آنها ۲۳ میلیارد تومان هم از طریق کارتخوان کمک کردند.

شاید زیباترین لحظه شب، هنگامی بود که المان قربان، نوجوان مبتلا به سرطان، در آغوش علی دایی جای گرفت و با اشک شوق گفت: دیگر هیچ آرزویی ندارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.