کد خبر: ۹۹۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
تعداد بازدید: ۹۹

تذکر عارف به وزیران دولت بعد از انتقادات اخیر/ مهاجرانی: وضعیت گردشگری بعد از جنگ ۱۲ روزه بسیار بد شد/ گزارش عراقچی به دولت درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۳۰ مهرماه هیات دولت به خبرنگاران، گفت: اعضای دولت به پویش «به سازِ مدرسه؛ بساز مدرسه» پیوستند. قرار شد ماهیانه مبلغی از حقوق خود را به این موضوع اختصاص بدهند.

تذکر عارف به وزیران دولت بعد از انتقادات اخیر/ مهاجرانی: وضعیت گردشگری بعد از جنگ ۱۲ روزه بسیار بد شد/ گزارش عراقچی به دولت درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۳۰ مهرماه هیات دولت به خبرنگاران، گفت: وزیر امور خارجه کشورمان نیز در جلسه امروز از اقدامات خود و وزارتخانه متبوعش در راستای پایان یافتن قطعنامه ۲۲۳۱ و ابتکارات ایران در این زمینه در اجلاس کشورهای عضو عدم تعهد، به هیات دولت گزارشی ارائه کرد.

بنا بر روایت فارس، وی افزود: عارف به همه اعضای کابینه تذکر داد مبنی بر اینکه افراد در راستای پاسخگویی به رسانه‌ها بیشتر حضور داشته باشند تا بتوانند به اندازه کافی به افکار عمومی و سوالات خبرنگاران پاسخ بدهند.

سخنگوی دولت عنوان کرد: در ایام فروردین و اردیبهشت وضعیت گردشگری خوب بود و تا نیمه‌های خرداد هم خوب پیش رفت؛ طبیعتا پس از حملات صورت گرفته از ۲۳ خرداد ماه به شدت شاهد افول این وضعیت بودیم و در این صنعت دچار مشکل شدیم. الحمدالله وضعیت به سمت عادی شدن می‌رود که خود این جای شکرگزاری دارد.

مهاجرانی گفت: اعضای دولت به پویش «به سازِ مدرسه؛ بساز مدرسه» پیوستند. قرار شد ماهیانه مبلغی از حقوق خود را به این موضوع اختصاص بدهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.