کد خبر: ۹۹۵۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
تعداد بازدید: ۹۹

داعش در سوریه فعال‌تر شده است/ ۱۵۰ حمله از زمان روی کار آمدن جولانی

نیروهای سوریه دموکراتیک اعلام کرد که گروه تروریستی داعش از زمان روی کار آمدن دولت موقت در سوریه تا ابتدای هفته جاری، ۱۵۳ حمله در مناطق شمالی و شرقی این کشور انجام داده است.

داعش در سوریه فعال‌تر شده است/ ۱۵۰ حمله از زمان روی کار آمدن جولانیبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛شسخنگوی نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) در بیانیه‌ای اعلام کرد که کاروان نیروهای ائتلاف آمریکایی ضد داعش و نیروهای قسد در حومه دیر الزور هدف کمین یکی از گروهک‌های داعش قرار گرفتند.

بنا بر روایت ایسنا، این منبع در قسد بدون افشای زمان این عملیات، تاکید کرد که نیروهای ائتلاف ضد داعش و قسد توانستند گروهک مهاجم را نابود کنند.

بر اساس این بیانیه، با حمایت و هماهنگی نیروهای ائتلاف ضد داعش ۷۰ عملیات نظامی انجام شد که سه مورد آنها عملیات پاکسازی گیترده بود و به بازداشت ۹۵ تروریست از جمله سه سرکرده آنها منجر شد، همچنین در این عملیات‌ها ۶ تروریست از جمله ۲ سرکرده به هلاکت رسیدند و مقادیر زیادی اسلحه، مهمات و مدارک شناسایی کشف و ضبط شد.

سخنگوی قسد در ادامه بیانیه یاد شده اعلام کرد: در این عملیات‌ها ۳۰ تن از نیروهای ما جان خود را از دست داده و ۱۲ تن دیگر زخمی شدند، همچنین ۶ غیرنظامی نیز در حملات داعش در این بازه زمانی کشته شدند.

طبق بیانیه یاد شده، داعش از زمان روی کار آمدن دولت موقت در سوریه تا ابتدای هفته جاری، ۱۵۳ حمله در مناطق شمالی و شرقی این کشور انجام داده است.

سخنگوی قسد همچنین اظهار کرد: این آمار نشان می‌دهد که داعش در تلاش است عملیات‌های خود را ساماندهی کرده و  دامنه آنها را توسعه دهد.

پیشتر نیز قسد در اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد که تیم‌های عملیات ویژه آن (TOL) با همکاری نیروهای مبارزه با تروریسم  (HAT) در نیروهای امنیت ملی، عملیات امنیتی دقیقی را در منطقه «الکسرات» در جنوب شهر رقه در شمال سوریه اجرا کردند که به بازداشت پنج عضو داعش منجر شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.