کد خبر: ۹۹۴۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
تعداد بازدید: ۱۰۷

ابطحی: ایران روزهای سختی را پشت سر می‌گذراند/ عزت و رفاه مردم ایران با دوبال متوازن «دیپلماسی» و «میدان» گره خورده است

فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: در برابر نامردی های ضد انسانی که این روزها جهان شاهد آن هست؛ باید دیپلماسی و میدان و آمادگی برای دفاع پا به پای هم جدی گرفته شود.

ابطحی: ایران روزهای سختی را پشت سر می‌گذراند/ عزت و رفاه مردم ایران با دوبال متوازن «دیپلماسی» و «میدان» گره خورده استبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛سیدمحمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«در این دو سه روزه دو اتفاق از جنس پشت پا زدن به حقوق  انسانی و مقررات بین الملل زیر سقف ساختمان شورای امنیت رقم خورد. یکی وتوی قطعنامه آتش بس در غزه توسط آمریکا و تشویق به ادامه کشتار و نسل کشی مردم فلسطین. دیگری رأی نیاوردن پایان تحریم ها در مورد ایران.نتیجه هر دو جنایت در حق بشریت است.

در برابر چنین نامردی های ضد انسانی، دیپلماسی و میدان و آمادگی برای دفاع پا به پای هم باید جدی گرفته شود. عزت و رفاه مردم ایران با این دوبال متوازن دیپلماسی و میدان وظیفه تاریخ ساز مسئولان است.روزهای سختی را دنیا و ایران می گذراند. سرعت گذشتن فرصت ها از برق واز ابر بهار پیشی گرفته است.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.