کد خبر: ۹۹۴۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
تعداد بازدید: ۷۰

اقدام کم سابقه در مجلس؛ پس از جلسه علنی، نمایندگان وارد جلسه غیرعلنی شدند/ ماجرای غیرعلنی شدن چیست؟

مجلس در اقدامی کم سابقه ابتدا جلسه علنی تشکیل داد و سپس وارد جلسه غیرعلنی با موضوع مکانیسم ماشه شد.

اقدام کم سابقه در مجلس؛ پس از جلسه علنی، نمایندگان وارد جلسه غیرعلنی شدند/ ماجرای غیرعلنی شدن چیست؟به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ مجلس از دقایقی پیش وارد نشست غیرعلنی با موضوع مکانیسم ماشه شد.

بنا بر روایت ایسنا، مجلس از ابتدای جلسه امروز به بررسی موضوع «خاموشی‌های گسترده در تابستان 1404» با حضور وزیر نیرو پرداخت. بعد از آن جلسه مجلس، برای بررسی اقدام تروئیکای اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه غیرعلنی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معمولا جلسات غیرعلنی پیش از آغاز جلسه علنی مجلس برگزار می‌شود؛ و در مجلس، اقدام امروز هیات رئیسه کمتر سابقه دارد. امروز در اقدامی کم سابقه ابتدا جلسه علنی برگزار شد و ناگهان جلسه علنی تعطیل شد و مجلس وارد جلسه غیرعلنی و پخش مستقیم آن متوقف شد.

طبق ماده ۱۰۲ آیین نامه داخلی مجلس «در صورت اضطرار که رعایت امنیت کشور ایجاب کند، به تقاضای کتبی رئیس جمهور یا یکی از وزرا یا ده نفر از نمایندگان، جلسه ‌غیرعلنی تشکیل می‌شود. در این صورت، تقاضاکنندگان ادله خویش را مبنی‌بر وجود شرایط اضطرار و اقتضای امنیت کشور و در نتیجه لزوم برگزاری‌غیرعلنی جلسه رسمی مجلس، حداکثر تا مدت پانزده دقیقه، متوالیاً و یا متناوباً در دو نوبت، ارائه و سپس یک نفر به‌ عنوان مخالف حداکثر تا پانزده‌ دقیقه صحبت می‌کند، در صورت تصویب دو سوم حاضران، کار رسیدگی در جلسه غیرعلنی ادامه می‌یابد، در غیراین صورت، جلسه به حالت علنی‌ بازگشته و به روال عادی عمل خواهد کرد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.