کد خبر: ۹۹۴۰۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید: ۹۲

مصدومیت ستاره این روزهای استقلال در تیم‌ملی

پزشک تیم ملی ایران در خصوص آخرین وضعیت مصدومان حاضر در اردو گزارش داد.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ علیرضا شهاب عضو کادر پزشکی تیم ملی ایران در خصوص مصدومیت محمد خدابنده‌لو گفت: محمد خدابنده‌لو به دلیل آسیب همسترینگ از ادامه حضور در اردو کنار گذاشته شد و در اختیار باشگاه اش قرار گرفت. همچنین با توجه به آسیب‌دیدگی قبلی علیرضا کوشکی و برای جلوگیری از تشدید مصدومیت و ادامه درمان قبلی، تصمیم بر این شد که او نیز اردوی تیم را ترک کند.

پس از جدایی دو بازیکن یادشده،  ابوالفضل جلالی امروز یکشنبه به جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی اضافه شد تا درکنار هم تیمی هایش در تورنمنت کافا ۲۰۲۵ حضور داشته باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.