کد خبر: ۹۹۳۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳
تعداد بازدید: ۹۸

پیرترین آلپاکای جهان/ عکس

آلپاکا، گونه‌ای از شترهای بدون کوهان لاماست و در آمریکای جنوبی زندگی می‌کند. طول عمر این حیوان معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ سال است. اما اخیرا در نیوزیلند آلپاکایی به اسم «واینویی» زندگی می‌کند که به بیش از ۲۷ سال سن رسیده است.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛نادیا زکالوند: واینویی، که رکورد پیرترین آلپاکای جهان را از گینس دریافت کرده است، در نیوزیلند زندگی می‌کند. این حیوان بانمک سال ۱۹۹۸ در نیوزیلند متولد شده است و از سال ۲۰۰۲ در مزرعه‌ای کنار صاحب خود زندگی می‌کند.

پیرترین آلپاکای جهان/ عکس

«واینویی» که اکنون ۲۷ سال و ۱۸۵ روز دارد، به‌دلیل سن بالا بسیار بداخلاق و تندخو شده اما هنگام جوانی، نقش نگهبان گله را ایفا می‌کرده است. این شتر بدون کوهان، همیشه در نقطه‌ای مرتفع می‌ایستاد و از گله بز و گوسفندها مراقبت می‌کرد.

پیرترین آلپاکای جهان/ عکس

صاحب این آلپاکا می‌گوید، «این روزها واینویی دوست‌داشتنی من بیشتر وقت خود را با بزی به اسم بارنی و گوسفندی به اسم اسکوییک می‌گذراند و می‌توان گفت راز طول عمر آن هم رفاه و آسایشی است که مزرعه برایش داشته است. واینویی، پناهگاهی دارد که با شروع اولین قطرات باران، به سرعت در آنجا پناه می‌گیرد و وقتی همه جا خشک می‌شود، بیرون می‌آید.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.