کد خبر: ۹۹۳۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
تعداد بازدید: ۱۱۰

مهاجرانی: الان زمان آن نیست که درباره قیمت بنزین حرف بزنیم/ توضیح سخنگوی دولت درباره گران شدن نان

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: در این که ما در موضوع بنزین باید بیشتر حرف بزنیم و به تصمیم برسیم تردبدی وجود ندارد. اما الان آن زمان نیست. اما کسی که با ماشین افرود و بنزین ۱۵۰۰ تومانی به گردش می‌رود، ایا می‌توان بنزین دهک پایین را به او داد؟ در حد طرح مسئله است اما هنور به جمع بندی نرسیده است.

مهاجرانی: الان زمان آن نیست که درباره قیمت بنزین حرف بزنیم/ توضیح سخنگوی دولت درباره گران شدن نانبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، ضمن اشاره به نقش مردم عراق در مراسم اربعین گفت: راهپیمایی اربعین که ریشه در تاریخ دارد نشان از وحدت مسلمانان و بزرگترین گرداوری مسلمانان است. درس های زیادی از امام حسین آموختیم. 

وی در ادامه اظهار داشت: در ۱۷ مرداد روز خبرنگار را داشته ایم، جایب که لازم است واقعیت را بی پرده گفت، شما در آنجا حضور داشتیم. تسلیت می گویم شهات ۵ خبرنگاری را که توسط اسرائیل به شهادت رسیدند.

سخنگوی دولت در ادامه تاکید کرد: در چند روز گذشته سفر رئیس جمهور را به پاکستان داشتیم. امضای ۱۲ سند همکاری یعنی سفر پرباری بوده است. افزایش سطح تجارت و سطح مبادله در دست کار دو کشور قرار دارد. سفر وزیر امورخارجه را به تاجیکستان داشتیم. برای اولیت بار بود که وزیر امور خارجه برای حل مشکل بخش خصوصی به سفر رفتند و حماست از بخش خصوصی به شدت مورد توجه است. 

 

مهاجرانی اظهار داشت: دریافت جایزه خانم پوران درخشنده از بنیاد نلسون ماندلا و تلاش برای خانواده و کودک دریافت کردند.

وی درباره قیمت پلکانی بنزین و گلایه رئیس جمهورتاکید کرد: در این که ما در موضوع بنزین باید بیشتر حرف بزنیم و به تصمیم برسیم تردیدی وجود ندارد. اما الان آن زمان نیست. اما کسی که با ماشین افرود و بنزین ۱۵۰۰ تومانی به گردش می‌رود، ایا می‌توان بنزین دهک پایین را به او داد؟ در حد طرح مسئله است اما هنور به جمع بندی نرسیده است. اگر درباره دهک یک و دو سه صحبت می‌کنیم، ایا می‌توان سهمی را که به عزیزان می‌دهیم مصروف بداریم؟ رئیس جمهور، رئیس جمهو همه است اما ضعفا به حمایت بیشتری نیاز دارند. 

سخنگوی دولت درباره ثبات بیمه و مسکن خبرنگاران تاکید کرد: امان از قول هایی که داده شده و محقق نشده است. قول های عمل نشده به اعتماد افراد اسیب می‌زند. با پیگیری های وزیر ارشاد یک بسته حمایتی از خبرنگاران تهیه شده است. مسکن با توجه به تعاونی های شکل گرفته استانداران می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.

وی درباره مسئله افزایش نان اظهار داشت: قاعدتا ماده اصلی نان ارد است. قیمت ارد از ۲۵۰۰ تومان در سال ۹۹ به عدد ۱۱ هزار تومان در ۱۴۰۱ رسیده و در ۱۴۰۳ ۱۷ هزار تومان و در امسال به ۲۰ هزار تومان است. طبیعتا وقتی ماده اصلی که گندم است گران می‌کنید و دستمزد کارگران و بیمه گران می‌شود و در نتیجه نان هم گران می‌شود. این محصول یک سری فرایند هاست.

او درباره تغییرات در شعام نیز گفت: تعییرات یک چیز طبیعی است و اقای رئیس جمهور با توجه به شرایط منطقه و دگرگونی های بین‌المللی این تغییر را ایجاد کردند. ضمت اینکه ایشان اقای لاریجانی را فرد معتمد و خوشنام می‌دانند این کار را انجام دادند. این تغییر برای افزایش چانه زنی در سطح بین الملل و حفظ انسجام ملی انجام شد. از ظرفیت اقای احمدیان در جای دیگر استفاده می‌شود.

سخنگوی دولت پیرامون طرح مجلس درباره نظم بخشی از فضای مجازی پس از بازپس گیری لایحه دولت گفت: بازپس‌گیری آن لایحه با توجه به خرد جمعی بود. علی رغم اینکه جلسات کارشناسی که از قبل برگزار شده بود. نگاه دولت تقابل با مجلس نیست و قاطبه مجلس هم این نگاه را ندارد. ما در این فضا نیاز به وفاق و اجماع داریم و نگاه تقابلی نداریم. با پیگیری های حقوقی هرجا که نیاز باشد مسئله را حل می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.