کد خبر: ۹۹۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
تعداد بازدید: ۴۹

واکنش علیرضا دبیر به نامه آذربایجانی‌ها برای معصومی

رییس فدراسیون کشتی گفت: ای کاش کشتی‌گیران الان کشتی را مانند قدیمی‌ها بلد بودند چون هر چیزی قدیمی‌اش خوب است.

واکنش علیرضا دبیر به نامه آذربایجانی‌ها برای معصومیبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛علیرضا دبیر در حاشیه رونمایی از کتاب "پرافتخارترین سبک‌وزن ایران" که زندگی و افتخارات ابراهیم جوادی را روایت می‌کند، بیان کرد: دغدغه ما این است شان کشتی حفظ شود. موزه خیلی خوبی راه‌اندازی می‌کنیم و گنجینه چند ساله کشتی را به نمایش می‌گذاریم. کشتی را از دوره هخامشنیان نشان می‌دهیم که در هر دوره به چه شکل بوده است. پیشکسوتان کشتی هم گنجینه‌های خوبی را به ما داده‌اند.

دبیر در مورد نامه فدراسیون کشتی آذربایجان در مورد امیررضا معصومی تاکید کرد: من وقت نکردم جواب نامه را بدهم. چون برای ما اولویت نیست. معصومی از تیم ملی امید هم خط خورده است و باید مانند بقیه بیاید و کشتی بگیرد. خیلی ریلکس!

او در پاسخ به این پرسش که اجازه نمی‌دهید برود؟ گفت: یک بار گفتم امیدوارم برگردد و به حرف کسانی که باید گوش بدهد، گوش بدهد نه افرادی که نباید به حرفشان گوش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.