کد خبر: ۹۹۲۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
تعداد بازدید: ۶۸

انتقاد شدید از رضا رشیدپور به خاطر عکس یادگاری‌اش با دست اندرکاران «عشق ابدی»

عکس یادگاری رضا رشیدپور با شرکت‌کنندگان مسابقه «عشق ابدی» موجی از واکنش‌های منفی و انتقاد را به دنبال داشت.
انتقاد شدید از رضا رشیدپور به خاطر عکس یادگاری‌اش با دست اندرکاران «عشق ابدی»به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ روزنامه خراسان نوشت:  این تصویر به اندازه‌ای عجیب و غیرقابل توجیه بود که وقتی در فضای مجازی دست به دست شد، سوال و ابهام‌هایی درباره واقعی بودن عکس به وجود آمد، اما با توجه به این که منبع انتشار عکس یکی از شرکت‌کنندگان مسابقه بود، سکوت رشیدپور (تا دیروز عصر) و تکذیب نشدن همراهی او با شرکت‌کنندگان این مسابقه مبتذل، مشخص شد که این قاب ساختگی نیست.
 
مسابقه «عشق ابدی» از همان ابتدای انتشار، به عنوان برنامه‌ای که نه تنها هیچ نسبتی با عشق، تعهد و وفاداری نداشت، بلکه به این مفاهیم، بنیان خانواده، فرهنگ ایرانی و رابطه عاطفی سالم حمله کرد، مورد انتقاد مخاطبان ایرانی و رسانه‌ها قرار گرفت. «عشق ابدی» با ترویج روابط بی‌قید و بند و بدون تعهد، مسیر ابتذال و بدآموزی را با هدف دیده شدن تا انتها طی کرد و از سوی بسیاری از مخاطبان پس زده شد.
 
در این شرایط از یک چهره رسانه‌ای فعال و باسابقه مانند رضا رشیدپور انتظار نمی‌رود که با حضور در کنار شرکت‌کنندگان «عشق ابدی»، نقشی در مطرح شدن آن‌ها و این برنامه غیراخلاقی، ایفا کند و با گرفتن عکس یادگاری در کنار آنان، به نوعی مهر تاییدی بر رویکرد ضد فرهنگ و ضدخانواده این برنامه بزند. هرچند مشخص نیست این دیدار در چه شرایطی و با چه هدفی انجام شده است، اما در هر صورت نفس این اتفاق، نه تنها نسبتی با جایگاه و وجهه رشیدپور ندارد، بلکه لطمه‌ مهمی نیز به آن وارد می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.