کد خبر: ۹۹۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
تعداد بازدید: ۷۱

زیدآبادی: اگر جلیلی در انتخابات حضور نداشت، دلیلی برای مشارکت نمی‌دیدم!

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگویی اظهار داشت: اگر جلیلی در صحنه انتخابات حضور نداشت، دلیلی برای شرکت در انتخابات نمی‌دیدیم.

زیدآبادی: اگر جلیلی در انتخابات حضور نداشت، دلیلی برای مشارکت نمی‌دیدم!به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفتگویی با تابناک اظهار داشت: من از عملکرد کلی دولت آقای پزشکیان دفاع نمی‌کنم. از ابتدا نیز گفتم که ممکن است ایشان در مدیریت اجرایی و تسلط بر مسائل کشور ضعف داشته باشد، و این ضعف نیز مشهود است. مشارکت در انتخابات صرفا به‌ دلیل جلوگیری از پیروزی آقای جلیلی بود.

او در ادامه تاکید کرد: اگر جلیلی در صحنه حضور نداشت، دلیلی برای شرکت در انتخابات نمی‌دیدیم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: از ابتدا مشخص بود که شرایط منطقه‌ای، اقتصادی و بین‌المللی به‌گونه‌ای است که هر دولتی روی کار بیاید با دشواری‌های فراوانی روبرو خواهد بود. برخلاف برخی رسانه‌ها که از «اسب زین‌شده» سخن می‌گفتند، واقع‌بین‌ها می‌دانستند کشور در چه وضعیت پیچیده‌ای قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.