کد خبر: ۹۹۲۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴
تعداد بازدید: ۸۶

آکواریوم متحرک درون کاپوت خودرو/ عکس

اخیرا مردی اهل استان لیائونینگ چین، با ایده عجیب خود، موجب جنجال و خشم حامیان حیوانات شد. او کاپوت خودروی خود را به آکواریومی متحرک تبدیل و آن را از ماهی و سخت پوستان زنده پر کرده بود.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛نادیا زکالوند: فکر تبدیل کاپوت خودروی لوکس Li Auto L9 به آکواریوم زمانی به سر این مرد چینی خطور کرد که در یکی از سفرهای ماهیگیری‌اش، فراموش کرده بود ظرف ماهی همراه خود ببرد. او که نمی‌دانست ماهی‌هایی را که از آب گرفته است کجا بگذارد، متوجه لایه‌ای شفاف از جنس پلی‌اورتان ترموپلاستیک شد که روی کاپوت خودرویش کشیده شده است. سپس او بین فضای خالی این لایه و کاپوت را پر از آب کرد و ماهی‌ها را درون آن گذاشت.

این مرد چینی با این آکواریوم متحرک به شهر برگشت و در همان حال توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرد. مردم ابتدا تصور کردند، این آکواریوم تصاویری است که با هوش مصنوعی درست شده است اما بعد متوجه واقعی بودن آن شدند. ویدیوهای متعددی از این آکواریوم به‌سرعت در شبکه‌ اجتماعی دوئین چین دست‌به‌دست شد.

آکواریوم متحرک درون کاپوت خودرو/ عکس

اگرچه این مرد از ایده و ابتکار خود راضی بود و به این توجه مردم افتخار می‌کرد، خشم حامیان حقوق حیوانات را برانگیخت. آنها از این جهت نگران بودند که موتور داغ خودرو باعث گرم شدن بیش از حد آب شده و فضای تنگ کاپوت، باعث آزار این موجودات زنده شود.

در نهایت، پلیس وارد عمل شد و اجازه تردد به این خودرو نداد. البته معلوم نشد که بابت این اقدام، راننده را جریمه کرد یا نه، اما به او هشدار داد که این نوع تغییرات روی خودرو غیرقانونی است.

منبع:

odditycentral

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.